AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

ENÇILADA PULE

ENÇILADA PULE

ENÇILADA PULE
Për 5 persona
Koha e përgatitjes 15 min Koha e gatimit 45 min Koha totale 1 orë Përbërësit:
• 1 kanaçe (28-ounce) me salcë ençilada LA VICTORIA®
• 1 filxhan salsa e trashë me copëza CHI-CHI’S®
• 3 kanaçe (10-ounc) gjoks pule HORMEL®, të kulluar
• 10 petë të vogla tortilla
• 2 filxhan me djathë cheddar të butë
• 2 qepë të njoma të grira
• 2 lugë gjelle koriandër të grirë
Udhëzimet:
1. Ngroheni furrën deri në 350°F
2. Në një tas, bëni bashkë salcën dhe salcën e ençiladës
3. Në një tas tjetër bëni bashkë pulën dhe 1 filxhan të përzierjes të slacave.
4. Shtroni një filxhan të përzierjes të salcave në një tavë 9 me 13 inch. 2 lugë gjelle të
përzierjes të pulës në mes të çdo tortilla. Hidhjuni 1 lugë gjelle djath të grirë sipër. Mbështillini dhe vendosini me anën e hapur në tigan. Vazhdoni me tortillat e tjera.
5. Mbulojeni me salcën e ngelur, djath dhe qepët e njoma.
6. Piqini për 45 minuta
7. Hidhni koliandër.

Related Posts

Main Menu