AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

29 Aplikacione për Story në Instagram që të Angazhosh Shikuesit

aplikacionet me te perdorura

Më shumë së 500 milion njerëz përdorin Instagram Stories cdo ditë – kjo është e jashtëzakonshme!

Por TI si do dallohesh?

Si do të tërheqësh vëmendjen e njerëzëve, si do ti mbash të lidhur, dhe si do të rrisesh influencen tënde mbi ta?

Krijo Stories Fantastike!

Dhe pikërisht për këte, do të ndihmojnë këto Aplikacione për Instagram Stories.

Në këte artikull, do të gjesh një prezantim të shpejtë të 29 Aplikacioneve për Instagram Story, që do të ndihmojnë të krijosh përmbajtje fantastike.

Bëhu gati.

Aplikacionet Më Të Mira të Instagram Stories për Photo

1.VSCO

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: Filtra dhe Efekte të stilit Klasik.

Nëse je merzitur me Filterat e Instagramit, hidhi një sy VSCO.

Ky është një aplikacion falas për Instagram Story i cili ka një listë të gjatë me Filtra të stilit Retro që bëjnë Photot e tua të dukën sikur janë shkrepur nga një Polaroid Kamera, përshembull si kjo:

Janë Filter delikate, klasike dhe mund të përshtasesh cdo Filter sipas dëshirës.

Thjesht gjej një Filter fantastik që e dashuron dhe përdore mbi të gjitha Instagram Stories për të zhvilluar estetizmin që ke ëndërruar me përpjekje minimale. Gjithashtu, VSCO siguron një numër standart mjetesh për të redaktuar photot në mënyrë që të realizosh të gjitha redaktimet e photove në një aplikacion të vetëm kur dëshiron të kursesh kohë.

2.Afterlight

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: Redaktimin e photove dhe mbivendosjet artistike

Afterlight 2 është një aplikacion me të cilin mund të manovrosh shumë lehtë, i pajisur me shumë Filtra dhe Kopertina.

Përvec opsioneve standarte që pretendon të gjesh për redaktimin e photove, Afterlight 2 ofron më shumë se 128 korniza dhe filtra nga të cilët mund të zgjedhesh. Disa nga këto mjete redaktimi mund të kthejnë një photo të thjeshtë në një photo të mrekullueshme.

Vecanërisht të adhurueshme janë Filtrat “Vintage” dhe Kopertinat me efekt Pluhuri.

Ky Aplikacioni i Instagram Story kushton $0.99, por nuk përfshin asnjë tarifë mujore abonimi apo pagesa të fshehura.

3.Adobe Spark Post

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: Redaktimin e Photove me Dizajn Grafikë në një aplikacion.

Adobe Spark Post kombinon redaktimin e photove me mjetet grafike në një Aplikacion komod.

Ky Aplikacion i Instagram Story përmban Photo pa pagesë, Kolazhe, Filtra dhe mjete të tjera për të ndihmuar të krijosh Postin perfekt në cdo kohë.

Gjithashtu, Adobe Spark Post është një aplikacion shumë i lehtë për tu përdorur me ndryshim nga aplikacionet e tjera të Adobe.

4.Over

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: Kopertiname Tekst dhe Dizajn Grafikë mbi Photo ose Video.

Aplikacioni Over ka pafundësisht Kolazhe, Sfonde dhe Grafike për të ndihmuar të krijosh një Instagram Story tërheqëse.

Plus, mund ta përdoresh për të vendosur Tekst apo Grafike mbi photo ose video.

Përdor Kopertinat në Sfond për të tërhequr vëmendjen e Shikuesve me Deklarime, Thënie Frymëzuese, Oferta ose Q&A.

Dhe nëse “ngec”, hidhi një sy Komunitetit Over #bestofover në Instagram për t’u frymëzuar nga përdorues të tjerë.

5.Canva

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: Krijimin eTeksteve Profesionale mbi Photo.

Me më shumë se 124,000 komente në Dyqanin e Aplikacioneve IOS, Canva është renditur me 4.9 yje. Kjo e bën një aplikacion që duhet ta shkarkosh patjetër.

Ky aplikacion i Instagram Story të ndihomn të përfshish në photo cdo aspekt të mundur dizajni duke përdorur Biblioteken e Canva e cila përmban Korniza, Photo pa pagesë, Grafike dhe Sfonde.

Gjithashtu, është e pajisur me Kopertina fantastike të përshtatshme për platformen e cdo media sociale.

6.Font Candy

E mundësuar në IOS.

Ideale për: të Shtuar ose Përshtatur Sfonde të ndryshme në cdo Post.Font Candy bën pikërisht ate që pretendon.

Ky Aplikacion i Instagram Story është i thjeshtë dhe efektiv. Vjen së bashku me 45 Sfonde artistike dhe mundësi të fuqishme redaktimi të tekstit, duke përfshirë lakimin e tekstit, përshtatjen e errësires dhe kontrollin e hijes.

Mund ta përdoresh për të shtuar Tekst të cilin mund ta redaktosh vecmas që të sigurosh se Instagram Stories që ti krijon do të bëjnë dallimin.

7.Unfold

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: Kopertina minimale me stilpër Instagram Stories.

Aplikacioni Unfold i Instagram Story është shumë popullor me më shumë se 46,000 komente dhe i renditur me 4.9 yje.

Ky Aplikacion përfshin një Bibliotekë me Kopertina klasike dhe minimaliste për Instagram Story. Këto e bëjne të lehtë krijimin e një stili të qartë dhe modern.

Unfold përdoret falas, por ka opsione të tjera të mundësuara në aplikacion të cilat kërkojnë një tarifë të vogël shtesë.

8.StoryLuxe

E mundësuar në IOS.

Ideale për: Kopertina dhe Filtra të thjeshta.

Ndryshe nga Unfold, StoryLuxe iu ofron përdoruesve Kopertina, Filtra, Teskt në Sfond dhe Ngjyra.

Shumica e këtyre janë frymëzuar nga Photo Filmike dhe ofrojnë një stil artistik.

Këto Filtra dhe Kopertina e bëjnë të lehtë për ty që të ruash një stil të fuqishëm në cdo Story.

Ky Aplikacion i Instagram Story përdoret falas. Megjithatë, mund të paguash $2.99 cdo muaj që të përdoresh opsione më të avancuara.

9.Foodie

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: Zbukurimin e Posteve që përmbajnë Ushqime.

Cdo herë që do të ndash një photo e një Ushqimi të shijshëm,përdor Foodie.

Ky Aplikacion i Instagram Story përdoret falas, dhe do të cojë photot e tua të ushqimeve në nivelin më të lartë me më shumë se 30 Filtra dhe Mjete Redaktimi të dizajnuara posacerisht për photo me ushqime.

Pjesa më e bukur? Foodie të ndihmon të fokusosh qëndren e pamjes më te bukur në photo.

10.InstaSize Photo Editor & Grid

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: t’iu Shmangur Prerjeve të detyrueshme të Instagramit dhe për Vendosjen e një Prapaskene ose Kornize.

InstaSize Photo Editor & Grid të lejon që ti shmangesh prerjes së detyrueshme të photove në Instagram.

Mund të përdoresh këte Aplikacion të Instagram Story për të shtuar Prapaskena apo Korniza në photo apo video pa lodhje.

InstaSize Photo Editor & Grid përdoret falas, megjithatë duke paguar $4.99 cdo muaj mund të përdoresh opsione më të avancuara.

11.A Design Kit

E mundësuar në IOS.

Ideale për: të Shkruar apo Vizatuar mbi Stories me Dorën tënde.

A Design Kit është e pajisur me Ngjitëse, Prapaskena, Text dhe Efekte.

Ky Aplikacion i Instagram Story ka Mjete me Furca dhe Lapsa të cilat mund ti përdoresh për të shkruar ose vizatuar mbi photo. Është mënyra ideale për ti dhënë Instagram Stories një frymë artistike.

Për t’u frymëzuar, hidhi një sy Komunitetit  #AdesignKit për të parë Dizajne nga përdorues të tjerë.

12.Enlight PhotoFox

E mundësuar në IOS.

Ideale për: Redaktim kreativ të Photove.

Enlight PhotoFox është ëndrra e cdo artisti dixhital.

Mund të përdoresh këte Aplikacion të Instagram Story për të Shtuar Grafike dhe për të Bashkuar photo të ndryshme që të krijosh dizajne të mrekullueshme.

Ashtu si shumica e Aplikacioneve të redaktimit e photove, Enlight PhotoFox të lejon të shtosh dhe të përshtasesh konfigurime të ndryshme që të krijosh photon perfekte.

Fatkeqësisht, versioni falas të lejon të përdoresh vetëm 2 konfigurime. Për të shkycur opsionet e avancuara duhet të paguash $2.74 cdo muaj ose tarifën e plotë $64.99 .

13.Prisma Photo Editor

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për:të Kthyer Photot e tua në Art.

Aplikacioni Prisma të lejon të kthesh photot e tua në Piktura ose Vizatime artistike.

Ky Aplikacion i Instagram Story ka më shumë se 300 Filtra të cilat mund ti përshtasesh ose bashkosh për të krijuar efektin perfekt vizual.

Shumë nga këto Filtra, janë të disponueshme falas, por për $1.99 në muaj mund të përdoresh të gjitha opsionet.

14.Visage

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: Riredaktimin e Photove dhe Selfie.

Aplikacioni Visage e bën të lehtë për ty të Riredaktosh photot, Portretet apo Selfies.

Mund të përdoresh këte Aplikacion të Instagram Story për të Reduktuar Ndricimin e Fytyrës, për të “Zbutur” Pamjen e Fytyrës, për të Zbardhur Dhëmbët, për të hequr Syte e Kuqe dhe madje për të Aplikuar Tualet në Sy.

Versioni falas, shfaq shumë reklama dhe përfshin hashtags, kështuqë me shumë mundësi do të duhet të paguash $4.99 cdo muaj, për t’iu shmangur këtyre shtesave.

15.Facetune

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: të Riredaktuar Photot meNdryshime të Vogëla.

Facetune është e ngjashme me Visage dhe mund ta përdoresh për të Zbardhur Dhëmbët, për të hequr Skuqjet në Fytyrë ose për të “Zbutur” Lekurën e Fytyrës.

Ky Aplikacion i Instagram Story u përshtatet më shumë njerëzëve të cilët kërkojnë të krijojnë një pamje më natyrale pa u lyer.

Ke merak se do të dukesh Fallco?

Nuk ka nevojë – sepse Facetune të mundëson kalimin direkt nga Photo Origjinale tek Photo e Redaktuar për të parë menjëherë nësë je duke e tepruar me ndryshimet.

16.Adobe Photoshop Fix

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: për të Redaktuar karakteristikat e Fytyrës.

Nëse je duke kërkuar për një opsion të fuqishëm Redaktimi të photove, hidhi një sy Adobe Photoshop Fix.

Ky Aplikacion i Instagram Story nuk të lejon vetëm të bësh disa përmirësime të vogëla në pamjen e fytyrës por të Ndryshosh në Detajë dhe të Përmirësosh Karakteristikat e Fytyrës me vetëm disa levizje.

Gjithashtu, mund të përdoresh Adobe Photoshop Fix për të konfiguruar Ngjyrat, Ndricimin, Hijen etj.

17.SKRËT

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: Rindërtimin e Photove.

Nëse shkrep një photo të bukur por ka dicka që nuk shkon, zgjidh SKRËT për ta rregulluar.

Ky Aplikacion i Instagram Story të lejon të ndryshosh Përspektiven, Këndin apo Madhësinë për të arritur një Photo simetrike.

Gjithashtu, SKRËT mund ta kryejë këte funksion automatikisht për ty.

Aplikacionet Më të Mira të Instagram Stories për Video

18.Hype Type

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: të Shtuar Tekst të Animuar në Video

Hype Type të lejon të shtosh Tekst të Animuar në Videot e tua, Boomerangs dhe GIFs.

Edhe pse nuk mund të zgjedhesh Sfondin ose Ngjyrën e Tekstit, ky Aplikacion është perfekt për të siguruar që mesazhi ytë të dallohet në Video dhe të tërheqë vëmendjen e Shikuesve.

Fatkeqësisht, ky Aplikacion të lejon të përdoresh vetëm një konfigurim Teskti.

Megjithatë, mund të ruash videon me tekst në telefonin tend dhe të rihapesh aplikacionin për të shtuar konfigurime të tjera.

19.Clipomatic

E mundësuar në IOS.

Ideale për: të Shtuar Tekst “Captions” në Video.

Clipomatic është i përshtatshëm për ata që kanë audiencë nga e gjithë bota.

Ky aplikacion i Instagram Story kthen cdo gjë që ti thua në live Tekst. Thjesht Kliko mbi Butonin Regjistrues, Fol me Qartësi dhe Fjalët e tua do të Shfaqën në Video.

Plus, ky Aplikacion funksionon në 30 gjuhë.

Ashtu si Siri, Clipomatic nuk është perfekt, megjithate mund të redaktosh Tekstet pasi i ke Regjistruar fillimisht.

20.Jump Rope

E mundësuar në IOS.

Ideale për: të Krijuar Video “Udhëzuese”

Jump Rope është dizajnuar posacerisht për të ndihmuar të krijosh video udhëzuese për platforma të mediave sociale.

Videot Udhëzuese janë mënyra e duhur për të Tërhequr Shikuesit e tu duke prodhuar Cilësi për ata.

Ky Aplikacion i Instagram Stories të lejon të krijosh cdo hap të udhëzimit me një vazhdimësi. Gjithashtu, mund të shtosh Tekst, të redaktosh Muzikën dhe të rregullosh Shpejtësinë e Videove.

21.Adobe Premiere Clip

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: Redaktim Automatik të Videos.

Aplikacioni Adobe Premiere Clip të ndihmon të Krijosh Video Profesionale shumë shpejt.

Përdor opsionin Automatik për të prerë videot ose për ti kaluar.  Ose zgjidh “FreeForm” që te redaktosh videon vet.

Gjithashtu mund të përdoresh këte Aplikacion të Instagram Story për të shtuar Muzikë ose për të rregulluar automatikisht Ngjyrën e videos.

22.Splice

E mundësuar në IOS.

Ideale për: Redaktime të Shpejta dhe të Lehta.

Aplikacioni profesional Splice ka një përdorim jashtëzakonisht të thjeshtë.

Përdor këte Aplikacion për Instagram Stories për të Bashkuar videot e tua të preferuara në një Video të Vetme më shumë pak levizje. Më pas, përdor Efektet dhe Bibliotekën e Muzikës për të kompletuar videon.

Splice përdoret falas, por do të duhet të paguash $9.99 për të hequr shenjen e aplikacionit në photo.

23.Quik

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: Redaktim të thjeshtë të Videos.

Ky Aplikacion i Instagram Stories është e dizajnuar nga GoPro por ndryshe nga Splice, është e mundësuar për përdoruesit e Android.

Edhe pse ka më pak opsione se Splice, Quik është një aplikacion i fuqishëm.

Quik ndërhyn menjëherë në video për të gjetur momentet më të bukura të videos, për ti bashkuar ose për të kaluar nga njera të tjetra.

Plus, mund të redaktosh videon manualisht për të arritur rezultatin perfekt.

24.InShot

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: Njerëzit që kërkojnë një Aplikacion gjithëpërfshirës.

InShot ofron mundësi të palimituara.

Mund të përdoresh këte Aplikacion të Instagram Stories për të Redaktuar Photo, për të krijuar Video ose për të bëre Kolazhe.

Versioni falas përmban reklama të cilave nësë dëshiron t’iu shmangesh duhet të paguash $2.99 tarifë.

25.KineMaster

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: të Redaktuar Video të shumëta.

KineMaster është një Aplikacion i thjeshtë por me opsione shumë të sofistikuara.

Duke parë photot më lart, ky Aplikacion të lejon të redaktosh video të shumëta në të njejtën kohë kudo që je.

Për të hequr shenjen e Aplikacionit nga Videot duhet të paguash një tarifë prej $4.99 cdo muaj.

26.iMovie

E mundësuar në IOS.

Ideale për: të Redaktuar Video nga Përdoruesit të Apple.

Ky Aplikacion kthen redaktimin e videove në të ngjashëm me teknologjinë që përdor Apple në redaktim.

Ky Aplikacion i Instagram Stories ka të gjitha opsionet që pretendon.

Mund të Presesh Video, të Shtosh Muzikë madje dhe të regjistrosh audion tënde brenda Aplikacionit.

27.PicPlayPost Movie Editor

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: të Krijuar Kolazhe me Video apo Video pa Audio.

Aplikacioni PicPlayPost ëshë krijuesi absolut për kolazhe videosh.

Mund ta përdoresh për të shfaqur shumë video në të njejtën kohë. Kjo e bën perfekt për të krijuar video pa audio ose të përfshish video të ndryshme në një.

Ky Aplikacion i Instagram Stories përdoret falas për 14 ditë dhe më pas mund ta përdoresh për $5.99 cdo muaj.

28.Magisto

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: Redaktimin profesional të Videos.

Magisto do të krijojë një video nga fillimi deri në fund.

Thjesht zgjidh një stil si “Traveler” ose “Clean” , shto Videot e tua, zgjidh Muzikë nga Biblioteka dhe lejo Magisto të bëjë gjithë punën për ty.

Dhe nësë do të ndryshosh dicka, mund të krijosh videon manualisht.

Ky Aplikacion për Instagram Stories përdoret falas për 7 ditë dhe më pas kushton $25.99 cdo muaj.

29.FilmOraGo

E mundësuar në IOS dhe Android.

Ideale për: Redaktim standart Videosh.

FilmOraGo është një aplikacion tjeter për video që ja vlen ti hedhesh një sy.

Ky Aplikacion për Instagram Stories ofron Tema, Efekte, Filtra dhe elemente të tjera që mund të përdoresh për të krijuar përmbajtje të mrekullueshme.

Përdoret falas megjithatë duhet të paguash $1.99 për të hequr shenjen e aplikacionit nga videot.

Përmbledhje

Ka aplikacione pa fund për Instagram Stories.

Megjithatë, nuk ka rendësi sa mjete disponon nëse nuk di si ti përdoresh. Është më mirë, të zgjedhesh 2 ose 3 dhe të praktikohesh mbi mënyrën se si duhet ti përdoresh.

Këto janë 29 Aplikacione për Instagram Story dhe cfarë bëjnë më mirë:

 1. VSCO: Filtra dhe Efekte të stilit Klasik.
 2. Afterlight 2: për Redaktimin e photove dhe mbivendosjet artistike.
 3. Adobe Spark Post: për Redaktimin e Photove me Dizajn Grafikë në një aplikacion.
 4. Over: Kopertiname Tekst dhe Dizajn Grafikë mbi Photo ose Video.
 5. Canva: për Krijimin eTeksteve Profesionale mbi Photo.
 6. Font Candy:për të Shtuar ose Përshtatur Sfonde të ndryshme në cdo Post.
 7. Unfold: Kopertina minimale me stilpër Instagram Stories.
 8. StoryLuxe: Kopertina dhe Filtra të thjeshta.
 9. Foodie: për Zbukurimin e Posteve që përmbajnë Ushqime.
 10. InstaSize Photo Editor & Grid: për t’iu Shmangur Prerjeve të detyrueshme të Instagramit dhe për Vendosjen e një Prapaskene ose Kornize.
 11. A Design Kit: për të Shkruar apo Vizatuar mbi Stories me Dorën tënde.
 12. Visage: Redaktim kreativ të Photove.
 13. Facetune: për të Kthyer Photot e tua në Art.
 14. Adobe Photoshop Fix: për Riredaktimin e Photove dhe Selfie.
 15. Enlight Photofox: për të Riredaktuar Photot meNdryshime të Vogëla.
 16. Prisma Photo Editor: për të Redaktuar karakteristikat e Fytyrës.
 17. SKRËT: për Rindërtimin e Photove.
 18. Hype Type: për të Shtuar Tekst të Animuar në Video
 19. Clipomatic: për të Shtuar Tekst “Captions” në Video.
 20. Jump Rope: për të Krijuar Video “Udhëzuese”
 21. Adobe Premiere Clip: Redaktim Automatik të Videos.
 22. Splice: Redaktime të Shpejta dhe të Lehta.
 23. Quik: Redaktim të thjeshtë të Videos.
 24. InShot: Njerëzit që kërkojnë një Aplikacion gjithëpërfshirës.
 25. KineMaster: për të Redaktuar Video të shumëta.
 26. iMovie: për të Redaktuar Video nga Përdoruesit të Apple.
 27. PicPlayPost: për të Krijuar Kolazhe me Video apo Video pa Audio.
 28. Magisto: Redaktimin profesional të Videos.
 29. FilmoraGo: Redaktim standart Videosh.

Related Posts

Karrige Portative per Kamping

Ju prezantojmë karrigen tonë të lëvizshme dhe të përshtatshme për kamping, shoqëruesin perfekt për aventurat tuaja në natyrë. Mos të jetë se jeni në kamping,

Read More
mbrojtese kondicioneri

Mbrojtese Kondicioneri

Ju prezantojmë Mbrojetesen e Kondicionerit të Ajrit, zgjidhjen perfekte për të përmirësuar përvojën tuaj të ftohtisjes. Ky aksesor inovativ është i projektuar për të rindërtuar

Read More

Main Menu