AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

5 gjera brilante qe mund te besh me nje kub akulli!

Me vetem nje kub akulli, mund te lehtesosh pastrimin, kujdesin ndaj luleve dhe veshjen ne mengjes menjehere!

Hiq camcakezin nga rrobat dhe copa te tjera

Pse camcakezi ngjitet ne vende te cuditshme? Qofte ne tapet apo kemishe, gjithcka qe te duhet eshte nje kub akulli dhe nje thike per ta hequr dhe per te mos lene shenja. Vendosi siper 1 ose 2 dhe lere derisa camcakezi te ftohet ose te ngrije. Pastaj thjesht shkule me thike!

Hiq gjurmet e mobiljeve nga tapeti

E ke parasysh sa te bezdisshme jane gjurmet qe lene mobiljet mbi tapet dhe kur i leviz ato duken shemtuar dhe si te demtuara? Per ta rindezur tapetin, lini nje kub akulli te shkrihet mbi gjurmen e krijuar. Pastaj krihi fibrat e tapetit qe ta besh te duket si i ri. Kjo punon me mire me tapetet me te trashe, por edhe tek te tjeret do ta permiresoje dukshem.

Ringroh orizin pa e thare ate

Per te evituar tharjen e orizit kur e ringroh, vendosi nje kub akulli siper, perpara se ta fusesh ne mikrovale. Uji i shtuar do te avulloje dhe do te japi lageshti duke siguruar ringrohje te barabarte.

Ujit lulet

Disa kub akulli mbi dheun e luleve do ti mbaje ato te hidratuara. Nderkohe qe ato shkrihen ngadale, dheu do te thithe ujin pa u mbi ngopur.

Zbut stukon e ngjitshme

Po ristukon dushin? Per ti dhene stukos nje perfundim profesional, perdor nje kub akulli per te zbutur shtresen ne fund. Ai eshte i forte mjaftueshem per ta zbutur stukon dhe per te krijuar nje shtrese te barabarte dhe i ftohte mjaftueshem per te mos e lene stukon te ngjitet te ai.

Related Posts

Karrige Portative per Kamping

Ju prezantojmë karrigen tonë të lëvizshme dhe të përshtatshme për kamping, shoqëruesin perfekt për aventurat tuaja në natyrë. Mos të jetë se jeni në kamping,

Read More
mbrojtese kondicioneri

Mbrojtese Kondicioneri

Ju prezantojmë Mbrojetesen e Kondicionerit të Ajrit, zgjidhjen perfekte për të përmirësuar përvojën tuaj të ftohtisjes. Ky aksesor inovativ është i projektuar për të rindërtuar

Read More

Main Menu