AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

Korigjues Shpine. Si te parandaloni krusjen e shpines?

Te kesh një shpine të drejtë dhe pa probleme kjo është diçka që ne e përmendim gati çdo ditë në shoqëri dhe në familje. Kur kemi qen te vegjël gjithmonë prindit thoni mbaje trupin drejtë, por shumë nga ne nuk janë shumë të motivuar për të ber diçka të tillë.

Po ju tregoj dy arsye sepse ndodh kjo gjë :

1) qëndrimi drejtë të jep besim
2) ndryshimi I mënyrës së qëndrimit është diçka e thjeshte.

 

Ju mund te keni dëgjuar që një shpine e drejtë është çelësi kryesore për të fituar me shumë besim tek vetja. Por a e dini që shumica e shpinave tona janë të formuara që në fillimit e jetës tonë? E mbani mend kur kemi qen fëmijë që me shpatulla të rrumbullakët dhe me kokën ulur duke mos treguar kujdes ne nuk kemi len kurrë muskujt tonë të ruajnë një shpine të drejtë.

 

Shumica e kurigjueseve të shpinës Jan krijuar per te bere pikërisht këtë: ato ndihmojnë për të bere trupin tonë të ket një qëndrim të drejtë. Mendimi im është që ky ka qen një zakon mjafte i keq. Një nga gjërat më të mira që kam mësuar nga leximet e shumta rreth qëndrimit të drejtë të shpinës mund të ndryshoje brenda shumë pak javësh.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Këtu po ju tregoj një nga produktet më të mira që ju vjen në ndihmë për të pasur një shpine të drejtë.

Po ju shkruaj për Korigjuesin e shpinës Real Doctor. Këtu do ju shpjegoj pse të zhjidhni këtë produkt.

Rreth Produktit Real Doctor 
#ishpejti korrigjues shpine
E fuqishme dhe e rehatshme 
Të ofron një lidhje të fortë dhe të qëndrueshme. Materiali i bute që është punuar me qepje të ndihmon të rri pa të shqetësuar gjatë ditës. Nuk ka rëndësi në jeni në zyrë ose jeni në fabrikë duke vrapuar ky produkt eshte mjafte I rehatshem në përditshmërin tende.
Një veshje që nuk duket
Ti mund ta veshësh kur do në çdo moment pasi të jep mundësin ta mbash dhe poshte rrobave pa të krijuar problem gjatë ditës dhe në pamjen tende te jashtme.

E aprovuar nga mjekësia 
100% e sigurte dhe e pranuar nga mjekësia. Te ndihmon në heqjen e dhimbjes së qafës dhe shpinës. Rekomandohet dhe nga dokteret me të mirë.

Përdorimi i kurigjuesit të shpinës është 2 orë x 3-4 here ne jave.

Masat që janë në shitje Small/Medium & Large/X-Large
Është e gjitha unisex për të dy Gjinit Femrën dhe Mashkullin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Karrige Portative per Kamping

Ju prezantojmë karrigen tonë të lëvizshme dhe të përshtatshme për kamping, shoqëruesin perfekt për aventurat tuaja në natyrë. Mos të jetë se jeni në kamping,

Read More
mbrojtese kondicioneri

Mbrojtese Kondicioneri

Ju prezantojmë Mbrojetesen e Kondicionerit të Ajrit, zgjidhjen perfekte për të përmirësuar përvojën tuaj të ftohtisjes. Ky aksesor inovativ është i projektuar për të rindërtuar

Read More

Main Menu