AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

PERIME DHE MISH DERRI TERIYAKI TË SKUQURA

PERIME DHE MISH DERRI TERIYAKI TË SKUQURA

PERIME DHE MISH DERRI TERIYAKI TË SKUQURA
Për 4-6 persona
• 1 paketë (18.4 ounc) fileto derri për teriyaki HORMEL® ALËAYS TENDER® të prera në copëza 1-inç
• 2 lugë gjelle vaja perimesh
• 4 karrota të mëdha, të qëruara, të prera në mes dhe diagonalisht, ne pjesë 1⁄4 inç
• 2 filxhan me sythë brokuli
• 1 qepë e mesme e verdhë, e prerë hollë
• 1 spec i kuq i mesëm, i prerë në shiritë 1-inç
• 2 filxhan bishtaja bizelesh
• 1 kanaçe (14 ounc) me misër të njomë, të larë, të kulluar të prerë në mes
• 1⁄2 filxhanë salcë teriyaki
• Oriz i bardhë
Udhëzimet:
Ngrohni një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare të lartë. Shtoni 1 lugë vaj në tigan. Shtoni mishin e derrit dhe skuqeni për 5-7 minuta, derisa derri të arrijë 160 ° F. Hiqeni mishin e derrit nga tigani dhe lëreni mënjanë për ta mbajtur të ngrohtë. Në të njëjtin tigan, në vajin e mbetur, shtoni karota, brokoli dhe qepë. I trazojmë për 2 minuta. Shtoni shirita bizele dhe piper. Skuqeni për 2 minuta shtesë. Kthejeni mishin e derrit në tigan dhe shtoni salcën. Ngroheni derisa të ngrohet. Shërbejeni mbi oriz. Shërben 4-6.

Related Posts

Main Menu