AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

PICË PËR MËNGJES ME GJELDETI DHE PATATE

PICË PËR MËNGJES ME GJELDETI DHE PATATE

Perberesit qe duhen per kete gatim kaq te shijshem.

1 paketë ose 200g kore pice prej lulelakre të ngrirë.
1 qese 800g me salsiçe gjel-deti dhe kubikë patateje të ëmbëll HORMEL® MARYKITCHEN®.
1½ filxhan djath për picë si mozzarella ose cheddar.
Me pas me disa veze te pergatitura sipas deshires dhe ne fund me salce chimichurri.
Udhezimet e duhura hap pas hapi:
Ngrohni paraprakisht furren ne 200-220℃,
Me pas do te hiqni koren e pices nga tepsia dhe mbulesa.
Me pas vendoseni ne nje tave pjekjeje, ne zgaren qendrore te furres.
Piqeni ate ne 14 deri ne 16 minuta.
Nderkohe qe prisni qe te pergatitet ne furre, beni patatet sic iu udhezon ambalazhi.
Vendosini siper kores dhe hidhni djathin.
Piqeni dhe për 8-10 minuta të tjera, sa të shkrijë djathi, dhe pica të marri një ngjyrë
kafe prej ari.
Nese deshironi vendosini dhe dy veze te servirur me salce chimichurri.
Kjo recete eshte e bollshme per 4 persona.

Related Posts

Shporta

No products in the cart.