AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

Politikat e Cookies për ishpejti.al

Këto janë Politikat e Cookies për iShpejti.al, të disponueshme nga www.ishpejti.al

Cfarë Janë Cookies

Si një praktikë e zakonshme në pothuajse të gjitha faqet e internetit profesionale, kjo faqe përdor gjithashtu Cookies, të cilat janë skedarë të vegjël që janë shkarkuar në kompjuterin tuaj, për të përmirësuar përvojen tuaj. Kjo faqe përshkruan se cfarë informacioni mbledhin Cookies, se si i përdorim ato edhe pse ndonjëherë na duhet ti ruajmë këto Cookies. Ne gjithashtu do të tregojmë se si mund ti pengoni këto Cookies të ruhen, por kjo mund të ulë ose ‘thyejë’ elemente të caktuara të funksionalitetit të faqeve.

Për më shumë informacion të përgjithshëm mbi Cookies shihni artikullin e Wikipedia mbi Cookies HTTP.

Si Përdorim Ne Cookies

Ne përdorim Cookies për një sërë arsyesh të detajuara më poshtë. Për fat të keq në shumicën e rasteve nuk ka mundësi nga standartet e industrisë për të caktivizuar Cookies pa caktivizuar krejtësisht funksionalitetin edhe vecoritë që ato i shtojnë kësaj faqeje. Rekomandohet që të largoheni nga të gjitha Cookies në rastin kur nuk jeni të sigurtë nëse ju duhen ose jo nëse ato përdoren për të ofruar një shërbim që përdorni.

Caktivizimi i Cookies

Ju mund të parandaloni vendosjen e Cookies duke rregulluar cilësimet në shfletuesin tuaj(shihni ndihmën e shfletuesit tuaj për mënyrën se si ta bëni këte). Jini të vetëdijshëm se caktivizimi i Cookies do të ndikojë në funksionalitetin e kësaj edhe shumë faqeve të tjera që vizitoni. Caktivizimi i Cookies zakonisht do të rezultoje në caktivizimin e funksionaliteteve dhe vecorive të caktuara të kësaj faqeje. Prandaj rekomandohet që mos të caktivizoni Cookies.

Cookies Që Ne Vendosim

 • Cookies të lidhura me llogarinë

Nëse krijoni një llogari tek ne, atëherë ne do të përdorim Cookies për menaxhimin e procesit të regjistrimit dhe administrimit e përgjithshëm. Këto Cookies zakonisht do të fshihen kur të dilni nga faqja, por në disa raste ato mund të mbeten më pas për të kujtuar preferencat e kesaj faqeje kur ju të dilni.

 • Cookies të lidhura me identifikimin

Ne përdorim Cookies kur ju hyni në faqe në mënyrë që ne ta kujtojmë këte fakt. Kjo ju ndihmon që të mos identifikoheni sa herë vizitoni një faqe të re. Këto Cookies zakonisht hiqen ose pastrohen sa herë të dilni nga faqja për t’ju siguruar se mund të hyni tek vecoritë dhe zonat e kufizuara kur futeni.

 • Cookies të lidhura me buletinin

Kjo faqe ofron shërbime në lidhje me abonimin e buletinit apo email-it dhe Cookies mund të përdoren për të kujtuar nëse jeni regjistruar dhe nëse doni që disa njoftime të caktuara të tregohen të cilat mund të jenë të vlefshme vetëm për përdoruesit e abonuar/jo të abonuar.

 • Cookies të lidhura me përpunimin e procesit

Kjo faqe ofron e-commerce ose lehtësirat e pagesave dhe disa Cookies janë thelbësore për të siguruar që porosia juaj të mbahet mend midis faqeve në mënyrë që ne ta përpunojmë ate ashtu sic duhet.

 • Cookies të lidhura me sondazhet

Herë pas here, ne u ofrojmë përdoruesve sondazhe dhe pyëtesore për t’ju dhënë informacione dhe njohuri interesante, mjete të dobishme, ose për të kuptuar më mirë bazën tonë të përdoruesit. Këto sondazhe mund të përdorin Cookies për të kujtuar se kush ka marrë pjesë tashme në një sondazh ose për t’ju dhënë rezultate të sakta pasi të keni ndërruar faqe.

 • Cookies të lidhura me format

Kur dërgoni të dhëna në një formë të tillë, si ato në faqet e kontaktit ose komentet, Cookies mund të vendosen për të kujtuar të dhënat tuaja të përdorimit për korrespondencen e ardhshme.

 • Cookies të lidhura me preferencat e faqes

Në mënyrë që t’ju ofrojmë një përvojë të mrekullueshme në këte faqe, ne sigurojmë funksionalitetin për të vendosur preferencat tuaja për mënyrën se si funksionon kjo faqe kur ju e përdorni. Në mënyrë që të kujtojmë preferencat tuaja, ne duhet të caktojmë Cookies, në mënyrë që këto të dhëna, të mund të mund të thirren sa herë që ndërverpojnë me një faqe të prekur nga preferencat tuaja.

 

Cookies e Palëve të Treta

Në disa raste të vecanta, ne gjithashtu përdorim Cookies të ofruara nga palë të treta, të besuara. Detajet e mëposhtme tregojnë se cilat Cookies e palëve të treta mund të hasni përmes kësaj faqeje.

 • Kjo faqe përdor Google Analytics, e cila është një nga zgjedhjet e detajuara, më të përhapura dhe më të besuara në web, për të na ndihmuar që të kuptojmë se si e përdorni faqen dhe mënyrat që ne mund të përmirësojmë përvojen tuaj. Këto Cookies mund të gjurmojnë gjëra si kohëzgjatja e qëndrimit në faqe dhe faqet që vizitoni kështu që ne mund të vazhdojmë të prodhojmë përmbajtje të angazhuar.

Për më shumë informacion mbi Cookies nga Google Analytics, shihni faqen zyrtare të Google Analytics.

 • Herë pas here, ne testojmë karakteristika të reja dhe bëjmë ndryshime delikate në mënyrën se si po shpërndahet faqja. Kur ne ende po testojmë karakteristika të reja, këto Cookies mund të përdoren për të siguruar që ju të merrni një eksperiencë të qëndrueshme në vend, duke siguruar që ne të kuptojmë se cilat përmirësime vlerësojnë më se shumti përdoruesit tanë.

 

 • Ndërsa i shesim produktet, është e rendësishme që ne të kuptojmë statistikat në lidhje me sa vizitorë të faqes janë duke bërë një blerje aktualisht dhe këto janë të dhënat që do të gjurmojnë këto Cookies. Kjo është e rendësishme për ju pasi kjo do të thotë që ne mund të bëjmë parashikime të sakta për biznesin që na lejojnë të monitorojmë kostot e reklamave dhe të produkteve, për të siguruar cmimin më të mirë të mundshëm.

 

 • Shërbimi Google AdSense që përdorim për të shërbyer reklamat përdor një Cookie me Klikim të Dyfishtë për të shërbyer reklama më kohërente në të gjithë web dhe për të kufizuar numrin që një reklamë e dhënë ju është shfaqur.

 

Për më shumë informacion mbi Google AdSense shihni Faqen Zyrtare të Privatësise se Google AdSense.

 • Disa partnerë reklamojnë në emrin tonë dhe filialet e ndjekjes se Cookies që thjesht na lejojnë të shohim nëse klientet tanë kanë ardhur në faqe nëpërmjet një prej faqeve tona partnere në mënyrë që në të mund ti kreditojme ato në mënyrë të përshtatshme dhe aty ku është e mundur, tu lejojmë partnereve tanë të japin ndonjë bonus që ju të bëni një blerje.
 • Ne gjithashtu përdorim butona të medias sociale dhe/ose shtojca në këte faqe, që ju lejon të lidheni me rrjetin tuaj social në mënyra të ndryshme. Duke përfshirë; (Lista e rrjeteve sociale, tiparet e të cilave ju i keni integruar me faqen tuaj): Do të caktojë Cookies përmes faqes sonë që mund të përdoret për të rritur profilin tuaj në faqen e tyre, ose për të kontribuar të dhënat që mbajnë për qellimë të ndryshme të përcaktuara në politiken përkatëse të tyre të privatësisë.

Më shumë Informacione

Shpresojmë se kjo Politikë e Cookies ka sqaruar gjërat për ju dhe sic është përmendur më parë, nëse ka dicka që nuk jeni të sigurtë nëse keni nevojë apo jo, zakonisht është më e sigurtë të lini Cookies të aktivizuara, në rast se bashkëveprojnë me një nga vecoritë që përdorni në faqen tonë. Kjo politikë e Cookies u krijuar me ndihmen e Gjeneruesit të Modelit të Politikave të Cookies të GDPR dhe Modelit të Politikave të Cookies të GDPR bazuar në gjeneratorin e Politikave të Privatësise nga TermsFeed.

Mëgjithate, nëse ende kërkoni më shumë informacion atëherë mund të na kontaktoni përmes një prej metodave tona të kontaktit të preferuara:

Main Menu