AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

Berese krepash KC3016 DSP

$ 20.74

In stock

Tensioni: AC 220-240V 50 / 60Hz

Fuqia: 650W

Garanci 6 Muaj Kundër Defekteve të Prodhimit

Fuqia ● 650W,

Kontroll me një buton,

Produkti eshte i lehtë për t’u përdorur.

Produkti ka nje veshje në sipërfaqe për të parandaluar ngjitjen në ushqim.

Bashke me produktin ju vjen dhe nje dorezë e gjatë e cila perdoret per hapjen e petes se krepes ne menyre qe te parandaloni djegiet.

Lidhja e korentit eshte e fshehur

Siguria termike me vetstakim

Fuqia e nxehtesise kontrollohet nga termostati

SKU: 741 Categories: ,

Tensioni: AC 220-240V 50 / 60Hz

Fuqia: 650W

Garanci 6 Muaj Kundër Defekteve të Prodhimit

Fuqia ● 650W,

Kontroll me një buton,

Produkti eshte i lehtë për t’u përdorur.

Produkti ka nje veshje në sipërfaqe për të parandaluar ngjitjen në ushqim.

Bashke me produktin ju vjen dhe nje dorezë e gjatë e cila perdoret per hapjen e petes se krepes ne menyre qe te parandaloni djegiet.

Lidhja e korentit eshte e fshehur

Siguria termike me vetstakim

Fuqia e nxehtesise kontrollohet nga termostati

Be the first to review “Berese krepash KC3016 DSP”

Your email address will not be published.

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu