Berese krepash KC3016 DSP

L1,990.00

In stock

Tensioni: AC 220-240V 50 / 60Hz

Fuqia: 650W

Garanci 6 Muaj Kundër Defekteve të Prodhimit

Fuqia ● 650W,

Kontroll me një buton,

Produkti eshte i lehtë për t’u përdorur.

Produkti ka nje veshje në sipërfaqe për të parandaluar ngjitjen në ushqim.

Bashke me produktin ju vjen dhe nje dorezë e gjatë e cila perdoret per hapjen e petes se krepes ne menyre qe te parandaloni djegiet.

Lidhja e korentit eshte e fshehur

Siguria termike me vetstakim

Fuqia e nxehtesise kontrollohet nga termostati

Compare
SKU: 741 Categories: ,

Tensioni: AC 220-240V 50 / 60Hz

Fuqia: 650W

Garanci 6 Muaj Kundër Defekteve të Prodhimit

Fuqia ● 650W,

Kontroll me një buton,

Produkti eshte i lehtë për t’u përdorur.

Produkti ka nje veshje në sipërfaqe për të parandaluar ngjitjen në ushqim.

Bashke me produktin ju vjen dhe nje dorezë e gjatë e cila perdoret per hapjen e petes se krepes ne menyre qe te parandaloni djegiet.

Lidhja e korentit eshte e fshehur

Siguria termike me vetstakim

Fuqia e nxehtesise kontrollohet nga termostati

Be the first to review “Berese krepash KC3016 DSP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu

Berese krepash KC3016 DSP

Berese krepash KC3016 DSP

L1,990.00

Add to Cart