Besoni në veten tuaj – Jasmin Kirkbride

L800.00

In stock

Compare
SKU: 659 Category: Tag:

A keni dëshiruar ndonjëherë më shumë vetëbesim në aftësitë tuaja?

A ju vijnë mendime negative, duke krahasuar veten me të tjerët?

A keni pasur ndonjëherë frikë të flisni, sepse mendoni që opinioni juaj nuk ka vlerë?

Nuk jeni vetëm dhe ekziston një mënyrë që të përballeni me vetëvlerësimin e ulët. Ky libër, i mbushur me këshilla, sugjerime dhe citime, do t’ju japë forcën për t’i kthyer mendimet negative në pozitive dhe TË FITONI VETËBESIM ME ÇDO DITË QË KALON.

Be the first to review “Besoni në veten tuaj – Jasmin Kirkbride”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu