Dron Fluturues Ne Forme Topi

L790.00

In stock

Pse duhet ta blini: Kjo është një lodër e lehtë për t’u përdorur për fëmijë, me drita me ngjyra të mahnitshme, sensorë infra të kuqe, çelës për t’u hapur. Siguria e fëmijëve garantohet nga sistemi special i mbylljes automatike. Thjesht shtypni çelësin e telekomandës dhe e bëni topin fluturues të shkëputet, atëherë mund ta drejtoni me çdo pajisje të largët infra të kuqe. Kombinimi i përsosur i ngjyrave të pafund të dritës së tij, e bën atë shumë tërheqës për fëmijët.⠀
Cfare po pret.
Beje tenden tani.
Compare
SKU: 356 Category:
Pse duhet ta blini: Kjo është një lodër e lehtë për t’u përdorur për fëmijë, me drita me ngjyra të mahnitshme, sensorë infra të kuqe, çelës për t’u hapur. Siguria e fëmijëve garantohet nga sistemi special i mbylljes automatike. Thjesht shtypni çelësin e telekomandës dhe e bëni topin fluturues të shkëputet, atëherë mund ta drejtoni me çdo pajisje të largët infra të kuqe. Kombinimi i përsosur i ngjyrave të pafund të dritës së tij, e bën atë shumë tërheqës për fëmijët.⠀
Cfare po pret.
Beje tenden tani.
Be the first to review “Dron Fluturues Ne Forme Topi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu