AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

FILTËR UJI

$ 2.16$ 6.49 (-67%)

In stock

Filtër uji, një pajisje e domosdoshme për ujin që vjen nga rubineti, për të parandaluar ndotësit potencial të ujit.

Një filtër që e pastron ujin duke larguar bakteret, i shkëlqyeshëm për zvogëlimin e klorit.

Heq aromat e pakëndshme dhe substancat e ndryshme toksike, të dëmshme për shëndetin.

Përbëhet nga plastika e tipi PP që konsiderohet të jetë më e sigurt nga të gjitha plastikat e tjera, e fortë dhe rezistente ndaj nxehtësisë.

Materialet e tjera janë çelik-inox (ose ndryshe ai lloj i çelikut që nuk ndryshket).

Karboni aktiv, një formë e karbonit që përdoret për të hequr ngjyrën ose papastërtitë nga lëngjet dhe gazrat, me veti për largimin e përbërësve kimik.

Po ashtu dhe gurët e vegjël kanë përdorim mjekësor dhe e bëjnë më të shijshëm ujin.

Dizajni i filtrit përshtatet shumë lehtë me çdo lloj rubineti, shumë i thjeshtë për t’u vendosur dhe hequr.

Filtër uji është një aksesor i domosdoshëm që mund të përdoret në shtëpi dhe zyrë.

Kodi: #00195

Filtër uji, një pajisje e domosdoshme për ujin që vjen nga rubineti, për të parandaluar ndotësit potencial të ujit.

Një filtër që e pastron ujin duke larguar bakteret, i shkëlqyeshëm për zvogëlimin e klorit.

Heq aromat e pakëndshme dhe substancat e ndryshme toksike, të dëmshme për shëndetin.

Përbëhet nga plastika e tipi PP që konsiderohet të jetë më e sigurt nga të gjitha plastikat e tjera, e fortë dhe rezistente ndaj nxehtësisë.

Materialet e tjera janë çelik-inox (ose ndryshe ai lloj i çelikut që nuk ndryshket).

Karboni aktiv, një formë e karbonit që përdoret për të hequr ngjyrën ose papastërtitë nga lëngjet dhe gazrat, me veti për largimin e përbërësve kimik.

Po ashtu dhe gurët e vegjël kanë përdorim mjekësor dhe e bëjnë më të shijshëm ujin.

Dizajni i filtrit përshtatet shumë lehtë me çdo lloj rubineti, shumë i thjeshtë për t’u vendosur dhe hequr.

Filtër uji është një aksesor i domosdoshëm që mund të përdoret në shtëpi dhe zyrë.

Kodi: #00195

Be the first to review “FILTËR UJI”

Your email address will not be published.

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu