AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

Fritez HD3501 SOKANY

$ 51.89

In stock

2000W
Kapaciteti 5 lt.
Përfshin 1 rrjetë tiganisjeje dyshe dhe 2 të vetme.
Termostat i rregullueshëm.
Komponentët e lëvizshëm për pastrim të lehtë.

Kjo fritez prej Çeliku të Hollë është i qëndrueshëm për përdorim shtëpiak dhe komercial. Lehtë për të vepruar dhe pastruar. Greatshtë i shkëlqyeshëm për gatimin e Patate të Skuqura, unaza qepësh, rrotulla vezësh, pulë të skuqur, karkaleca panko dhe çdo ushqim tjetër të skuqur thellë.
Karakteristikat:
Construction Ndërtim i ngurtë, i bërë nga çelik inox i rëndë.
Light Drita treguese e temperaturës shfaqet kur fryerja ngroh vajin.
Pipe Tubi i ngrohjes shpërndan nxehtësi të barabartë dhe të shpejtë.
Cover Mbulesa e kapakut parandalon spërkatjen e vajit të vlimit dhe mbulon vajin në mënyrë të sigurt kur nuk përdoret.
Basket Shporta për frigorifer me dorezë plastike parandalon djegien e duarve tuaja dhe sjell funksionim të sigurt dhe të lehtë.
Tank Rezervuari i trashur për përdorim të qëndrueshëm, mund të shkëputet për pastrim të lehtë.
● E shkëlqyeshme për gatimin e Patate të skuqura, unaza qepësh, rrotulla vezësh, pulë të skuqur, karkaleca panko dhe çdo ushqim tjetër të skuqur thellë.
● E përsosur për përdorim shtëpiak dhe komercial.
Specifikimet:
- Marka: SOKANY
- Ngjyra: Argjend
- Fuqia maksimale: 2100W
- Tensioni: 220-240V
- Frekuenca: 50 / 60Hz
- Diapazoni i temperaturës: 60 ℃ - 190 ℃ (140 ℉ - 392)
Paketa e Përfshirë:
2 x Fryer elektrike elektrike komerciale
3 x Shporta prej çeliku inox
3 x doreza
1 x kapakë çeliku inox
1 x Manual

SKU: 708 Category:

2000W
Kapaciteti 5 lt.
Përfshin 1 rrjetë tiganisjeje dyshe dhe 2 të vetme.
Termostat i rregullueshëm.
Komponentët e lëvizshëm për pastrim të lehtë.

Kjo fritez prej Çeliku të Hollë është i qëndrueshëm për përdorim shtëpiak dhe komercial. Lehtë për të vepruar dhe pastruar. Greatshtë i shkëlqyeshëm për gatimin e Patate të Skuqura, unaza qepësh, rrotulla vezësh, pulë të skuqur, karkaleca panko dhe çdo ushqim tjetër të skuqur thellë.
Karakteristikat:
Construction Ndërtim i ngurtë, i bërë nga çelik inox i rëndë.
Light Drita treguese e temperaturës shfaqet kur fryerja ngroh vajin.
Pipe Tubi i ngrohjes shpërndan nxehtësi të barabartë dhe të shpejtë.
Cover Mbulesa e kapakut parandalon spërkatjen e vajit të vlimit dhe mbulon vajin në mënyrë të sigurt kur nuk përdoret.
Basket Shporta për frigorifer me dorezë plastike parandalon djegien e duarve tuaja dhe sjell funksionim të sigurt dhe të lehtë.
Tank Rezervuari i trashur për përdorim të qëndrueshëm, mund të shkëputet për pastrim të lehtë.
● E shkëlqyeshme për gatimin e Patate të skuqura, unaza qepësh, rrotulla vezësh, pulë të skuqur, karkaleca panko dhe çdo ushqim tjetër të skuqur thellë.
● E përsosur për përdorim shtëpiak dhe komercial.
Specifikimet:
– Marka: SOKANY
– Ngjyra: Argjend
– Fuqia maksimale: 2100W
– Tensioni: 220-240V
– Frekuenca: 50 / 60Hz
– Diapazoni i temperaturës: 60 ℃ – 190 ℃ (140 ℉ – 392)
Paketa e Përfshirë:
2 x Fryer elektrike elektrike komerciale
3 x Shporta prej çeliku inox
3 x doreza
1 x kapakë çeliku inox
1 x Manual

Be the first to review “Fritez HD3501 SOKANY”

Your email address will not be published.

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu