Fritez me ajer KB2020A DSP

L6,500.00

In stock

1. Shpejtë dhe efikas, kursim i energjisë dhe mbrojtje e mjedisit
2. Për shëndetin e njeriut
3. Lehtë për të vepruar
4. Stili i romanit
5. Markat e mëdha janë të garantuara
lista e paketimit:
1. Kutia e hollë e dhuratave
2. Filmi flluskë është paketuar me kujdes për të parandaluar deformimin e nxjerrjes gjatë transportimit
3. Produkti përmban udhëzime, herën e parë që mund t'i referoheni udhëzimeve

 

Compare
Categories: ,

1. Shpejtë dhe efikas, kursim i energjisë dhe mbrojtje e mjedisit
2. Për shëndetin e njeriut
3. Lehtë për të vepruar
4. Stili i romanit
5. Markat e mëdha janë të garantuara
lista e paketimit:
1. Kutia e hollë e dhuratave
2. Filmi flluskë është paketuar me kujdes për të parandaluar deformimin e nxjerrjes gjatë transportimit
3. Produkti përmban udhëzime, herën e parë që mund t’i referoheni udhëzimeve

 

Be the first to review “Fritez me ajer KB2020A DSP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu