Fritez me ajer KB2048 DSP

L6,500.00

In stock

Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz

Dalja: 1350W

Kapaciteti 3.0L

Mbështetëse dhe doreza të ftohta me prekje

Temperatura 80 ° C - 200 ° C

Kohëmatësi me automatik të fikur

Koha e punës: 0 - 30 minuta

Mbrojtja nga nxehtësia e tepërt

Këmbët që nuk rrëshqasin

Compare
Categories: ,

Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz

Dalja: 1350W

Kapaciteti 3.0L

Mbështetëse dhe doreza të ftohta me prekje

Temperatura 80 ° C – 200 ° C

Kohëmatësi me automatik të fikur

Koha e punës: 0 – 30 minuta

Mbrojtja nga nxehtësia e tepërt

Këmbët që nuk rrëshqasin

Be the first to review “Fritez me ajer KB2048 DSP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu