AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

Friteze me ajer KB2057

$ 78.17

In stock

 • Ka 5 pograme te nxehtesise
 • Friteza kur arrin maksimumin e nxehtesise fiket ne menyre automatike
 • Produkti puthitet mjaft mire me cdo siperfaqe qe ju e vendosni
 • Ka nje baze kunder rreshqitjes
 • Kapaciteti 3.5 litra
 • Gatuan deri ne temperaturen 200 grade celisuis
 • Friteza pa vaj DSP KB-2057 eshte e perbere prej materialit te celikut-inox, duke qene ne keto kushte ajo nuk e ngjit ushqimin. Kjo friteze njihet per rezistencen ndaj nxehtesise dhe jetegjatesine e saj. Ky produkt ruan  te gjithe vlerat ushqyese edhe duke i eleminuar yndyrnen e tepert.

  Gatimet mund te behen nepermjet 5 pogrameve te nxehtesise. Friteza kur arrin maksimumin e nxehtesise fiket ne menyre automatike.

  Produkti puthitet mjaft mire me cdo siperfaqe qe ju e vendosni pa asnje problem, pasi ka nje baze kunder rreshqitjes

  FRITEZE PA VAJ PER PATATE TE SKUQURA

  • Perbehet nga materiali prej te celikut-inox
  • Antingjitese
  • Rezistente ndaj nxehtesis
  • Ruan te gjithe vlerat ushqyese
  • Eleminon yndyrnen e tepert
  • Ka 5 pograme nxehtesie
  • Fiket ne menyre automatike
  • Mund te gatuani deri ne temperaturen 200 grade celisuis
  • Ka nje baze kunder rreshqitjes
  • Kapaciteti  per te mbajtur ushqim eshte deri ne 3.5 litra
  • Fuqia 1350W
  • Tensioni: 220-240V
  • Frekuenca: 50/60Hz
SKU: 706 Categories: ,
 • Ka 5 pograme te nxehtesise
 • Friteza kur arrin maksimumin e nxehtesise fiket ne menyre automatike
 • Produkti puthitet mjaft mire me cdo siperfaqe qe ju e vendosni
 • Ka nje baze kunder rreshqitjes
 • Kapaciteti 3.5 litra
 • Gatuan deri ne temperaturen 200 grade celisuis
 • Friteza pa vaj DSP KB-2057 eshte e perbere prej materialit te celikut-inox, duke qene ne keto kushte ajo nuk e ngjit ushqimin. Kjo friteze njihet per rezistencen ndaj nxehtesise dhe jetegjatesine e saj. Ky produkt ruan  te gjithe vlerat ushqyese edhe duke i eleminuar yndyrnen e tepert.

  Gatimet mund te behen nepermjet 5 pogrameve te nxehtesise. Friteza kur arrin maksimumin e nxehtesise fiket ne menyre automatike.

  Produkti puthitet mjaft mire me cdo siperfaqe qe ju e vendosni pa asnje problem, pasi ka nje baze kunder rreshqitjes

  FRITEZE PA VAJ PER PATATE TE SKUQURA

  • Perbehet nga materiali prej te celikut-inox
  • Antingjitese
  • Rezistente ndaj nxehtesis
  • Ruan te gjithe vlerat ushqyese
  • Eleminon yndyrnen e tepert
  • Ka 5 pograme nxehtesie
  • Fiket ne menyre automatike
  • Mund te gatuani deri ne temperaturen 200 grade celisuis
  • Ka nje baze kunder rreshqitjes
  • Kapaciteti  per te mbajtur ushqim eshte deri ne 3.5 litra
  • Fuqia 1350W
  • Tensioni: 220-240V
  • Frekuenca: 50/60Hz
Be the first to review “Friteze me ajer KB2057”

Your email address will not be published.

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

  No access token

Main Menu