Grill Elektrik

L3,500.00

In stock

🥘Ky grill elektrik për Barbecue vjen për te gjithë te dashamirësit e kampingeve në mal ose në vere. Është krijuar për për përdorim të jashtëm dhe brendshem.

Cfare po prisni për të bere grupin gati 😉

Compare

🥘Ky grill elektrik për Barbecue vjen për te gjithë te dashamirësit e kampingeve në mal ose në vere. Është krijuar për për përdorim të jashtëm dhe brendshem.

Cfare po prisni për të bere grupin gati 😉

 

Be the first to review “Grill Elektrik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu