Grirese HG 7006A Haeger

L1,800.00

In stock

Grirese HG-7006A e përshtatshme dhe ideale për coptimin e frutave apo ushqimeve të juaja të preferuara.Fal fuqisë 250W, mundëson coptimin e shpejtë dhe efikas të ushqimeve për një kohë mjaftë të shkurtër.Fal thikave të saj të përbëra nga celiku, ju arrini të coptoni edhe akullin apo arrat të cilat janë më vështirë për tu coptuar.
Thjesht shtypni për të bluar shumë shpejt
Funksioni i vetë-mbylljes kur mbingarkohet.

-Fuqia: 250W

Vëllimi 1.5 l. Tas qelqi

Compare
Category:

Grirese HG-7006A e përshtatshme dhe ideale për copetimin e frutave apo ushqimeve të juaja të preferuara.Fale fuqisë 250W, mundëson copetimin e shpejtë dhe efikas të ushqimeve për një kohë mjaftë të shkurtër.Fale thikave të saj të përbëra nga celiku, ju arrini të copetoni edhe akullin apo arrat të cilat janë më vështirë për tu copetuar.
Thjesht shtypni për të bluar shumë shpejt
Funksioni i vetë-mbylljes kur mbingarkohet.

-Fuqia: 250W

Vëllimi 1.5 l. Tas qelqi

Be the first to review “Grirese HG 7006A Haeger”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu