Grirese mishi DSP KM50247

L8,000.00

In stock

Griresja e  mishit DSP KM-5027 ju ndihmon të përgatitni shpejt dhe me lehtësi çdo lloj mishi që dëshironi. Funksionon për një kohë të shkurtër dhe realizon një prerje perfekte të produkteve të mishit duke bërë kështu një përzierje perfekte të tyre, të cilat mund t'ju duhet të bëni pjesë të gatimit tuaj.

Griresja pastrohet shumë lehtë, duke mos ju lodhur aspak gjatë pastrimit, por edhe gjatë përdorimit të tij, do ta keni jashtëzakonisht të lehtë.

Nuk është më e nevojshme të blini në supermarkete ose dyqane suxhukesh ku nuk ndiheni të sigurt me çfarë mishi janë bërë, shumë mirë mund ta bëni me këtë produkt.

Me një fuqi prej 1200W
Motori i plotë bakri 8830
Material i përbërë me thika prej çeliku inox
Tabaka ushqimore alumini
Me një cilësi optimale dhe një funksion perfekt që kryen për ushqimin tuaj

Compare
Categories: ,

Griresja e  mishit DSP KM-5027 ju ndihmon të përgatitni shpejt dhe me lehtësi çdo lloj mishi që dëshironi. Funksionon për një kohë të shkurtër dhe realizon një prerje perfekte të produkteve të mishit duke bërë kështu një përzierje perfekte të tyre, të cilat mund t’ju duhet të bëni pjesë të gatimit tuaj.

Griresja pastrohet shumë lehtë, duke mos ju lodhur aspak gjatë pastrimit, por edhe gjatë përdorimit të tij, do ta keni jashtëzakonisht të lehtë.

Nuk është më e nevojshme të blini në supermarkete ose dyqane suxhukesh ku nuk ndiheni të sigurt me çfarë mishi janë bërë, shumë mirë mund ta bëni me këtë produkt.

Me një fuqi prej 1200W
Motori i plotë bakri 8830
Material i përbërë me thika prej çeliku inox
Tabaka ushqimore alumini
Me një cilësi optimale dhe një funksion perfekt që kryen për ushqimin tuaj

Be the first to review “Grirese mishi DSP KM50247”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu