Grirese mishi KM5024 DSP

L10,000.00

In stock

Griresja e mishit model KM5024 DSP grin një shumëllojshmëri të gjerë të mishit, duke përfshirë viçin, mishin e pulës, gjelin e detit, mishin e gjahut dhe më shumë
Përfshin dy bashkëngjitje sallamesh për të bërë lidhje mëngjesi dhe suxhuk të rregullt
Specifikimet
Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz
Dalja: 1200W
Çelik inox me strehë plastike;
Kuti dhe ingranazhe valësh prej çeliku inox;
Motor i fuqishëm dhe efikas;
Funksion i kthyeshëm;
Teh në çelik inox;
Niveli i ulët i zhurmës; Tigan për mbushjen e mishit të aluminit; Përshtatës suxhuku; Shtytës ushqimi

Compare
Categories: ,

Griresja e mishit model KM5024 DSP grin një shumëllojshmëri të gjerë të mishit, duke përfshirë viçin, mishin e pulës, gjelin e detit, mishin e gjahut dhe më shumë
Përfshin dy bashkëngjitje sallamesh për të bërë lidhje mëngjesi dhe suxhuk të rregullt
Specifikimet
Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz
Dalja: 1200W
Çelik inox me strehë plastike;
Kuti dhe ingranazhe valësh prej çeliku inox;
Motor i fuqishëm dhe efikas;
Funksion i kthyeshëm;
Teh në çelik inox;
Niveli i ulët i zhurmës; Tigan për mbushjen e mishit të aluminit; Përshtatës suxhuku; Shtytës ushqimi

Be the first to review “Grirese mishi KM5024 DSP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu