AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

Grirese multifunksionale KM4010 DSP

$ 30.27

In stock

Grirese Multifunksionale DSP, KM4010 e përshtatshme dhe ideale për copetimin e frutave apo ushqimeve tuaja të preferuara.

Pret në mënyrë të përsosur perime, fruta, barishte dhe erëza, dhe pastrohet lehtë.

Fale fuqisë 200W, mundëson copetimin e shpejtë dhe efikas të ushqimeve për një kohë mjaftë të shkurtër.

Fale 2 thikave të saj të përbëra nga celiku, griresja multifunksionale KM4010 DSP ka 2 funsione : (grirjen dhe perzierjen)

2 thika (për copëtim dhe perzierje)
Fuqia: 200W
Tensioni: 220-240 V, 50-60 Hz
Materiali i trupit te produktit: plastik
Thikat: çelik inox
Kapaciteti : 1500ml
Prodhuesi: DSP
Modeli: KM4010

SKU: 727 Categories: ,

Grirese Multifunksionale DSP, KM4010 e përshtatshme dhe ideale për copetimin e frutave apo ushqimeve tuaja të preferuara.

Pret në mënyrë të përsosur perime, fruta, barishte dhe erëza, dhe pastrohet lehtë.

Fale fuqisë 200W, mundëson copetimin e shpejtë dhe efikas të ushqimeve për një kohë mjaft të shkurtër.

Fale 2 thikave të saj të përbëra nga celiku, griresja multifunksionale KM4010 DSP ka 2 funksione : (grirjen dhe perzierjen)

2 thika (për copëtim dhe perzierje)
Fuqia: 200W
Tensioni: 220-240 V, 50-60 Hz
Materiali i trupit te produktit: plastik
Thikat: çelik inox
Kapaciteti : 1500ml
Prodhuesi: DSP
Modeli: KM4010

Be the first to review “Grirese multifunksionale KM4010 DSP”

Your email address will not be published.

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu