20%

Discount

For Books Of March

Enter Prmotion Code

Sale2021

Kapese Per Mbeturina

L1,190.00L3,100.00 (-62%)

In stock

Kujdesi që duhet të kemi ndaj vetes nuk duhet të neglizhohet as në momentin kur marim iniciativën për të pastruar mbeturinat në çdo ambient. Kjo kapse ju largon nga çdo kontakt me mbeturinat.
Praktike dhe shume e lehte per tu perdorur.
Kapni me lehtesi cdo mbeturine.
Me material rezistente ABS dhe shume e lehte.
Cfare po pret.
Beje tenden tani.

Compare

L1,190.00L3,100.00 (-62%)

Përshkrim

Kujdesi që duhet të kemi ndaj vetes nuk duhet të neglizhohet as në momentin kur marim iniciativën për të pastruar mbeturinat në çdo ambient. Kjo kapse ju largon nga çdo kontakt me mbeturinat.
Praktike dhe shume e lehte per tu perdorur.
Kapni me lehtesi cdo mbeturine.
Me material rezistente ABS dhe shume e lehte.
Cfare po pret.
Beje tenden tani.

Reviews (0)

Be the first to review “Kapese Per Mbeturina”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu

Kapese Per Mbeturinat

Kapese Per Mbeturina

L1,190.00L3,100.00 (-62%)

Add to Cart