Korse Shtatezanie

L2,990.00L5,980.00 (-50%)

In stock

5 FAKTE PSE DUHET TE PERDORESH KORSENE E SHTATEZANISE!⠀

1. Mbron shpinen nga pesha e tepert gjate shtatezanise. Me shume se gjysma e femrave shtatezane kane probleme me dhimbjet e mesit dhe shpines gjate muajve te shtatezanise.⠀

2. Ndihmon me dhimbje ne ligamentin e rrumbullaket. Eshte nje dhimbje qe shkaktohet kryesisht ne tremujorin e dyte ose te trete. Dhimbja ndihet me shume tek kofshet perpara dhe te kembet poshte barkut. Duke perdorur korsene, pesha shperndahet ne proporcion.⠀


3. Korseja funksionon edhe si kujtese per te mbajtur qendrimin e duhur. Mbeshtet pjesen e poshtme te shpines, duke parandaluar mbizgjatjen dhe duke i kujtuar trupit te mbaje kolonen drejte dhe pjesen perpara te forte. Kjo i ben aktivitetet me te lehta.⠀

4. Edhe pse korseja redukton dhimbjen, fakti qe trupi ndjen dhimbje do te thote qe duhet te pushosh. Eshte shume e rendesishme te kujdesesh ekstra kur je shtatezane. Duhet te pushosh!⠀

5. Kujdes kur te vendosni korsene. Nese nuk e vendosni dot vete, kerkoni tju ndihmoje dikush. Korseja duhet te vendoset ne formen e duhur.⠀

Madhesia: 84×111 cm⠀

Compare

5 FAKTE PSE DUHET TE PERDORESH KORSENE E SHTATEZANISE!⠀

1. Mbron shpinen nga pesha e tepert gjate shtatezanise. Me shume se gjysma e femrave shtatezane kane probleme me dhimbjet e mesit dhe shpines gjate muajve te shtatezanise.⠀

2. Ndihmon me dhimbje ne ligamentin e rrumbullaket. Eshte nje dhimbje qe shkaktohet kryesisht ne tremujorin e dyte ose te trete. Dhimbja ndihet me shume tek kofshet perpara dhe te kembet poshte barkut. Duke perdorur korsene, pesha shperndahet ne proporcion.⠀


3. Korseja funksionon edhe si kujtese per te mbajtur qendrimin e duhur. Mbeshtet pjesen e poshtme te shpines, duke parandaluar mbizgjatjen dhe duke i kujtuar trupit te mbaje kolonen drejte dhe pjesen perpara te forte. Kjo i ben aktivitetet me te lehta.⠀

4. Edhe pse korseja redukton dhimbjen, fakti qe trupi ndjen dhimbje do te thote qe duhet te pushosh. Eshte shume e rendesishme te kujdesesh ekstra kur je shtatezane. Duhet te pushosh!⠀

5. Kujdes kur te vendosni korsene. Nese nuk e vendosni dot vete, kerkoni tju ndihmoje dikush. Korseja duhet te vendoset ne formen e duhur.⠀

Madhesia: 84×111 cm⠀

Be the first to review “Korse Shtatezanie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu