Kreher Elektrik Per Meshkuj

L1,490.00L2,980.00 (-50%)

In stock

Floke dhe mjeker te crregullt?!
Pse nuk provon kreherin elektrik per meshkuj!
Ndizet me nje buton, ngrohet per 15 sekonda dhe rregullon floket e mjekren ne pak minuta!

Cuna, dukuni trendy dhe cool me kreherin tone te ri! 😉 😎

Me material te forte plastike ABS, praktike mund ta merrni kudo me vete.

Compare

Floke dhe mjeker te crregullt?!
Pse nuk provon kreherin elektrik per meshkuj!
Ndizet me nje buton, ngrohet per 15 sekonda dhe rregullon floket e mjekren ne pak minuta!

Cuna, dukuni trendy dhe cool me kreherin tone te ri! 😉 😎

Me material te forte plastike ABS, praktike mund ta merrni kudo me vete.

Be the first to review “Kreher Elektrik Per Meshkuj”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu