Kreher Elektrik Portabel Ionik

L2,300.00L4,600.00 (-50%)

In stock

Kreher Elektrik Portabel Ionik
Dite e keqe per floket? Te jane elektrizuar?
Eshte koha per te balancuar ionet e flokeve me kreherin elektrik portabel ionik.⠀

Krehja e vazhdueshme e flokeve dhe tharja e tyre ben qe te hiqen ionet negative, prandaj na duhet ky kreher.⠀
Ideal per te balancuar ionet negative dhe per ti bere floket e shkelqyeshme, te buta, dhe pa fryrje e elektrizime.⠀

Ionet negative aktivizohen nga nxehtesia, prandaj kreheri yne eshte elektrik dhe punon me bateri.⠀
Nje ide fantastike per tja bere vetes dhurate, mamit per festen e 8 Marsit ose shoqes/partneres.⠀

Mund ta merrni me vete kudo.
Ky kreher ka nevoje vetem per dy bateri AAA, qe nuk jane te perfshira ne paketim.

Me nje ngjyre roze te lehte, qe te gjitha vajzat e dashurojne.

Compare

Kreher Elektrik Portabel Ionik
Dite e keqe per floket? Te jane elektrizuar?
Eshte koha per te balancuar ionet e flokeve me kreherin elektrik portabel ionik.⠀

Krehja e vazhdueshme e flokeve dhe tharja e tyre ben qe te hiqen ionet negative, prandaj na duhet ky kreher.⠀
Ideal per te balancuar ionet negative dhe per ti bere floket e shkelqyeshme, te buta, dhe pa fryrje e elektrizime.⠀

Ionet negative aktivizohen nga nxehtesia, prandaj kreheri yne eshte elektrik dhe punon me bateri.⠀
Nje ide fantastike per tja bere vetes dhurate, mamit per festen e 8 Marsit ose shoqes/partneres.⠀

Mund ta merrni me vete kudo.
Ky kreher ka nevoje vetem per dy bateri AAA, qe nuk jane te perfshira ne paketim.

Me nje ngjyre roze te lehte, qe te gjitha vajzat e dashurojne.

Be the first to review “Kreher Elektrik Portabel Ionik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu