AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

Leckë larëse levizëse multifunksionale

L 800.00L 1,200.00 (-33%)

In stock

Leckë larëse levizëse multifunksionale. Shtyllë fleksibël rrotullimi dhe zgjatimi: Jo vetëm që ky dizajn metalik inoks mund të zgjatet deri në 120 cm të gjatë, por gjithashtu ofron një kënd të lehtë pastrimi 180 gradë. Mbërthim pa rrëshqitje për të siguruar që të mbahet fort kur pastrohet. Leckë e butë, absorbuese, pa garzë, pa rrotullime dhe pa gërvishtje, është gjithashtu e sigurt në bojë dhe sipërfaqe të tjera delikate, veçanërisht e sigurt për sipërfaqen e makinës. Zgjedhja më e mirë për xhamin e përparmë të makinës, ambientet e brendshme të automobilave, bojën e makinave dhe gomat, si dhe pastrimi i shtëpisë.
Aplikim i gjerë: Mund të përdoret i lagësht ose i thatë. Furça e detajimit të makinës është një ndihmës i përsosur për larjen, tharjen dhe lustrimin e automjeteve tuaja. Jo vetëm që mund të lani një makinë, motoçikletë, varka, por është e përshtatshme për dritaret, pastrimin e pluhurit, ventilatorët e tavanit, muret e shtëpisë , dysheme, oborr, banjo, dushe, rrëshqitje për fëmijë, struktura të jashtme dhe aksesorë të shtëpisë tuaj.

SKU: #p100 Categories: ,
Leckë larëse levizëse multifunksionale. Shtyllë fleksibël rrotullimi dhe zgjatimi: Jo vetëm që ky dizajn metalik inoks mund të zgjatet deri në 120 cm të gjatë, por gjithashtu ofron një kënd të lehtë pastrimi 180 gradë. Mbërthim pa rrëshqitje për të siguruar që të mbahet fort kur pastrohet. Leckë e butë, absorbuese, pa garzë, pa rrotullime dhe pa gërvishtje, është gjithashtu e sigurt në bojë dhe sipërfaqe të tjera delikate, veçanërisht e sigurt për sipërfaqen e makinës. Zgjedhja më e mirë për xhamin e përparmë të makinës, ambientet e brendshme të automobilave, bojën e makinave dhe gomat, si dhe pastrimi i shtëpisë.
Aplikim i gjerë: Mund të përdoret i lagësht ose i thatë. Furça e detajimit të makinës është një ndihmës i përsosur për larjen, tharjen dhe lustrimin e automjeteve tuaja. Jo vetëm që mund të lani një makinë, motoçikletë, varka, por është e përshtatshme për dritaret, pastrimin e pluhurit, ventilatorët e tavanit, muret e shtëpisë , dysheme, oborr, banjo, dushe, rrëshqitje për fëmijë, struktura të jashtme dhe aksesorë të shtëpisë tuaj.
Be the first to review “Leckë larëse levizëse multifunksionale”

Your email address will not be published.

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu