AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

LITARI I ÇORAPEVE

L 300.00L 990.00 (-70%)

In stock

Litari i çorapeve një aksesor që ju vjen në ndihmë për larjen dhe tharjen e çorapeve.

Mund të mbërtheni deri në 10 palë çorape në të njëjtën kohë dhe t’i vendosni në makinën larëse.

Çorapet do të lahen çifte-çifte dhe do të jenë të ndara.

Asnjë çorape nuk do të humbë apo të ngatërrohet.

Do të jenë po kaq të organizuara dhe të thjeshta për t’u vendosur edhe për tharje.

Zbatohet për të gjitha madhësitë e çorapeve, për – të rriturit, fëmijët, çorapet e foshnjave.

Litari i çorapeve ka përdorimi shumë të thjeshtë dhe kursen shumë hapësirë për dollapin e familjes suaj.

Ky litar prej tekstili me cilësi të lartë PP është i trashë dhe i qëndrueshëm.

Gjatësia e tij shkon në 68 cm, i ndarë në disa nyje.

Kodi: #00107

 

 

Litari i çorapeve një aksesor që ju vjen në ndihmë për larjen dhe tharjen e çorapeve.

Mund të mbërtheni deri në 10 palë çorape në të njëjtën kohë dhe t’i vendosni në makinën larëse.

Çorapet do të lahen çifte-çifte dhe do të jenë të ndara.

Asnjë çorape nuk do të humbë apo të ngatërrohet.

Do të jenë po kaq të organizuara dhe të thjeshta për t’u vendosur edhe për tharje.

Zbatohet për të gjitha madhësitë e çorapeve, për – të rriturit, fëmijët, çorapet e foshnjave.

Litari i çorapeve ka përdorimi shumë të thjeshtë dhe kursen shumë hapësirë për dollapin e familjes suaj.

Ky litar prej tekstili me cilësi të lartë PP është i trashë dhe i qëndrueshëm.

Gjatësia e tij shkon në 68 cm, i ndarë në disa nyje.

Kodi: #00107

 

Additional information

2 copë

990 lekë

Be the first to review “LITARI I ÇORAPEVE”

Your email address will not be published.

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu