Mikser HM6630 hoffmans

L3,000.00

In stock

Mikser modeli Hoffmans HM-6630 3 Litra 1000W

Turbo me mbajtëse @ kshs 4,500✔✔

Markë e re dhe me cilësi të lartë
Mikser dore me mbajtese
1000W Motor i Fuqishëm
5 Shpejtësi me fuksion Turbo
Tas me çelik inox 3 litra dhe kupë vetërrotulluese për trupin e kromuar
Ngjyra: E zezë / e bardhë
Aksesorë: Rrahës të kromuar, grepa brumi
Ajo përmban një motor bakri të pastër dhe çift rrotullues të lartë
Përbëhet nga një ndërprerës me 5 shpejtësi me një ndërprerës turbo
Përbëhet gjithashtu nga dy koka lëvizëse dhe dy koka brumosëse
Përmban një tas çeliku inox dhe një bazë kromi që rrotullohet vetë

Compare
Category:

Mikser modeli Hoffmans HM-6630 3 Litra 1000W

Turbo me mbajtëse @ kshs 4,500✔✔

Markë e re dhe me cilësi të lartë
Mikser dore me mbajtese
1000W Motor i Fuqishëm
5 Shpejtësi me fuksion Turbo
Tas me çelik inox 3 litra dhe kupë vetërrotulluese për trupin e kromuar
Ngjyra: E zezë / e bardhë
Aksesorë: Rrahës të kromuar, grepa brumi
Ajo përmban një motor bakri të pastër dhe çift rrotullues të lartë
Përbëhet nga një ndërprerës me 5 shpejtësi me një ndërprerës turbo
Përbëhet gjithashtu nga dy koka lëvizëse dhe dy koka brumosëse
Përmban një tas çeliku inox dhe një bazë kromi që rrotullohet vetë

Be the first to review “Mikser HM6630 hoffmans”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu