AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

MIkser KM3015 DSP

$ 42.12

In stock

Gatimi për shumë bëhet një lloj drejtimi i krijimtarisë. Shumë përpiqen të përdorin vetëm produkte me cilësi të lartë dhe mjete ndihmëse moderne. Një atribut i tillë i domosdoshëm në çdo kuzhinë është përzierësi i palëvizshëm DSP KM3015, i pajisur me një tas çelik, i cili lejon të gatuash pjata me cilësi të lartë dhe të shijshme.
Para së gjithash, mikser është projektuar për fshikullimin e vezëve. Meqenëse grykët speciale janë krijuar në mënyrë të tillë që të jenë në gjendje t'i bëjnë proteinat ajrore brenda pak minutash. Nëse po planifikoni të përfshiheni në pjekje dhe të kënaqni të afërmit tuaj me ëmbëlsira dhe ëmbëlsira, atëherë nuk mund të bëni pa mikser. Përzierësi gjithashtu përballet me brumë gatimi të çdo qëndrueshmërie. Ka grupe në pranga që mund t'ju ndihmojnë të kryeni shumë detyra në përgatitjen e pjatave të ndryshme. Me ndihmën e grykave të valëve mund të gatuani brumë të trashë për pite ose ëmbëlsira të Pashkëve.
Ato janë gjithashtu të përshtatshme për përzierjen e mishit të grirë dhe për të bërë ajër pure. Rasti i mikserit është bërë nga plastika e qëndrueshme, në të cilën vendoset kontrolli i shpejtësisë, dhe ka gjithashtu një buton për të ndezur modalitetin turbo, falë të cilit ju mund të mposhtni gunga të brumit për disa minuta. Një pajisje e tillë është një atribut i domosdoshëm në çdo kuzhinë. Mbi të gjitha, çdo amvise preferon të përgatisë me lehtësi ushqim dhe të kënaqë familjen e saj me ëmbëlsira të ndryshme, pa kaluar shumë kohë në gatimin e ushqimit.
Mikser DSP -KM3015
Tas elektrik me kapacitet 4 litra
Për të gjitha llojet e bedelëve, me 2 modele rrahjeje
Fuqia 300 vat - 220/240 V
Nivelet e shpejtësisë: 5 nivele
Tensioni: 220 ~ 240V-50 / 60Hz
Dalja: 300W
Kapaciteti: 4.0L
5 shpejtësi me turbo;
Trup plastik i lëmuar;
Rrahësa kromi dhe grepa brumi;
Nxirr butonin me pajisje sigurie;
SKU: 720 Categories: , Tag:
Gatimi për shumë bëhet një lloj drejtimi i krijimtarisë. Shumë përpiqen të përdorin vetëm produkte me cilësi të lartë dhe mjete ndihmëse moderne. Një atribut i tillë i domosdoshëm në çdo kuzhinë është përzierësi i palëvizshëm DSP KM3015, i pajisur me një tas çelik, i cili lejon të gatuash pjata me cilësi të lartë dhe të shijshme.
Para së gjithash, mikser është projektuar për fshikullimin e vezëve. Meqenëse grykët speciale janë krijuar në mënyrë të tillë që të jenë në gjendje t’i bëjnë proteinat ajrore brenda pak minutash. Nëse po planifikoni të përfshiheni në pjekje dhe të kënaqni të afërmit tuaj me ëmbëlsira dhe ëmbëlsira, atëherë nuk mund të bëni pa mikser. Përzierësi gjithashtu përballet me brumë gatimi të çdo qëndrueshmërie. Ka grupe në pranga që mund t’ju ndihmojnë të kryeni shumë detyra në përgatitjen e pjatave të ndryshme. Me ndihmën e grykave të valëve mund të gatuani brumë të trashë për pite ose ëmbëlsira të Pashkëve.
Ato janë gjithashtu të përshtatshme për përzierjen e mishit të grirë dhe për të bërë ajër pure. Rasti i mikserit është bërë nga plastika e qëndrueshme, në të cilën vendoset kontrolli i shpejtësisë, dhe ka gjithashtu një buton për të ndezur modalitetin turbo, falë të cilit ju mund të mposhtni gunga të brumit për disa minuta. Një pajisje e tillë është një atribut i domosdoshëm në çdo kuzhinë. Mbi të gjitha, çdo amvise preferon të përgatisë me lehtësi ushqim dhe të kënaqë familjen e saj me ëmbëlsira të ndryshme, pa kaluar shumë kohë në gatimin e ushqimit.
Mikser DSP -KM3015
Tas elektrik me kapacitet 4 litra
Për të gjitha llojet e bedelëve, me 2 modele rrahjeje
Fuqia 300 vat – 220/240 V
Nivelet e shpejtësisë: 5 nivele
Tensioni: 220 ~ 240V-50 / 60Hz
Dalja: 300W
Kapaciteti: 4.0L
5 shpejtësi me turbo;
Trup plastik i lëmuar;
Rrahësa kromi dhe grepa brumi;
Nxirr butonin me pajisje sigurie;

Be the first to review “MIkser KM3015 DSP”

Your email address will not be published.

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu