Parzmore Per Qen

In stock

Dil shetitje me qenin tend dhe sigurohu qe ta kesh gjithmone pas vetes me parzmoren e bere enkas per ta!

Shperndarje optimale e presionit me sfungjerin lehtesues!
Ngjitje shume e forte!
Kapese dore e integruar!
Praktike dhe per te gjitha kafshet.
Cfare po pret.
Beje tenden tani.

Compare

Dil shetitje me qenin tend dhe sigurohu qe ta kesh gjithmone pas vetes me parzmoren e bere enkas per ta!

Shperndarje optimale e presionit me sfungjerin lehtesues!
Ngjitje shume e forte!
Kapese dore e integruar!
Praktike dhe per te gjitha kafshet.
Cfare po pret.
Beje tenden tani.

Be the first to review “Parzmore Per Qen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu