AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

Pjanur Elektrike MHP-2099IS

$ 48.53

In stock

Pianu Elektirke MHP-2099IS nga kompania Muhler ka një djegës dhe një fuqi prej 2000 Watts. Është qeramike me një sipërfaqe të lëmuar xhami, e cila kur nxehet ndryshon në ngjyrë të kuqe. Nxehet shumë shpejt dhe në mënyrë të barabartë falë rezistencave ngrohëse të vendosura nën sipërfaqen e tij. Gjithashtu, pastrimi i tij është më i lehtë, krahasuar me pjanurat klasike të emaluara.
Operacioni për zgjedhjen e temperaturave dhe cilësimeve të dëshiruara bëhet nëpërmjet një çelësi rrotullues.
Është ideale për shtëpi pushimi, dhoma me qira dhe kampe.

Lloji i pianurës: Qeramike
Pikat qendrore: 1
Ngjyra e zezë

Pianur Elektrike MHP-2099IS nga kompania Muhler ka një djegës dhe një fuqi prej 2000 Watts. Është qeramike me një sipërfaqe të lëmuar xhami, e cila kur nxehet ndryshon në ngjyrë të kuqe. Nxehet shumë shpejt dhe në mënyrë të barabartë falë rezistencave ngrohëse të vendosura nën sipërfaqen e tij. Gjithashtu, pastrimi i tij është më i lehtë, krahasuar me pjanurat klasike të emaluara.
Operacioni për zgjedhjen e temperaturave dhe cilësimeve të dëshiruara bëhet nëpërmjet një çelësi rrotullues.
Është ideale për shtëpi pushimi, dhoma me qira dhe kampe.

Lloji i pianurës: Qeramike
Pikat qendrore: 1
Ngjyra e zezë

Be the first to review “Pjanur Elektrike MHP-2099IS”

Your email address will not be published.

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu