AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

Pianur Elektrike Teke Muhler MHP-150 B

$ 30.35

In stock

Muhler është një prodhues i specializuar në prodhimin e pajisjeve elektroshtëpiake, por edhe të produkteve të tjera për kuzhinë, banjë apo edhe për kujdesin personal. Me ndihmën e materialeve veçanërisht të cilësisë së lartë dhe çertifikimeve shumë të mira të performancës, Muhler ka mundur të zgjerojë shumë gamën e produkteve të saj.

Pas vitesh pune, prodhuesi Muhler arriti të sjellë në një vend një larmi të gjerë objektesh që mund të përdoren si për shtëpinë ashtu edhe për qëllime të kujdesit personal. Muhler, tregton produkte shumë të larmishme kuzhine dhe kopshti, produkte që mund të përdoren për pastrimin e shtëpisë, por edhe për aktivitetet e higjienës dhe kujdesit për trupin, si gërshërët, tharëse flokësh dhe të ngjashme.

Pianurë elektrike Madhësia e pllakës: Ф185 mm Trupi metalik Këmbë gome që nuk rrëshqet Dritë treguese për funksionimin 1500W, 220-240V/ 50-60 Hz

Muhler është një prodhues i specializuar në prodhimin e pajisjeve elektroshtëpiake, por edhe të produkteve të tjera për kuzhinë, banjë apo edhe për kujdesin personal. Me ndihmën e materialeve veçanërisht të cilësisë së lartë dhe çertifikimeve shumë të mira të performancës, Muhler ka mundur të zgjerojë shumë gamën e produkteve të saj.

Pas vitesh pune, prodhuesi Muhler arriti të sjellë në një vend një larmi të gjerë objektesh që mund të përdoren si për shtëpinë ashtu edhe për qëllime të kujdesit personal. Muhler, tregton produkte shumë të larmishme kuzhine dhe kopshti, produkte që mund të përdoren për pastrimin e shtëpisë, por edhe për aktivitetet e higjienës dhe kujdesit për trupin, si gërshërët, tharëse flokësh dhe të ngjashme.

Be the first to review “Pianur Elektrike Teke Muhler MHP-150 B”

Your email address will not be published.

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu