Prerese Per Djathe

In stock

Preresi yne per djathe eshte menyra me e shpejte per te prere djathin tuaj.

Thjeshte rrotulloni koken e siperme dhe do te keni nje djathe te prere te shkelqyer.

Kjo paisje ju mbron nga prerja dhe eshte shume e sigurte per femijet.

Ky preres jo vetem qe mund te prese djathin por edhe hudherat.

Tiparet:

1-Pret djathin edhe hudhren.
2-E shpejte dhe e thjeshte.
3-E thjeshte per tu pastruar.
4-Higjenike.
5-Permasat 17 x 7.3 x 7.5 cm

Ne Ju Garantojme:

☑️  Pa tarifa te fshehura.
☑️  24/7 asistence @ishpejti.al
☑️  Pagesa te sigurta Cash ose PayPal.

Compare

Preresi yne per djathe eshte menyra me e shpejte per te prere djathin tuaj.

Thjeshte rrotulloni koken e siperme dhe do te keni nje djathe te prere te shkelqyer.

Kjo paisje ju mbron nga prerja dhe eshte shume e sigurte per femijet.

Ky preres jo vetem qe mund te prese djathin por edhe hudherat.

Tiparet:

1-Pret djathin edhe hudhren.
2-E shpejte dhe e thjeshte.
3-E thjeshte per tu pastruar.
4-Higjenike.
5-Permasat 17 x 7.3 x 7.5 cm

Ne Ju Garantojme:

☑️  Pa tarifa te fshehura.
☑️  24/7 asistence @ishpejti.al
☑️  Pagesa te sigurta Cash ose PayPal.

Be the first to review “Prerese Per Djathe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu