Rregulloni Krevatin – Admiral William H. McRaven

L700.00

In stock

Compare
SKU: 680 Category: Tags: ,

Nëse rregulloni krevatin çdo mëngjes, keni kryer detyrën e parë të ditës. Ky veprim ju jep një ndjesi të vogël krenarie dhe ju inkurajon të realizoni më pas edhe një detyrë tjetër, pastaj edhe një tjetër, edhe një tjetër. Në fund të ditës, detyra e parë e përfunduar, bëhet një seri detyrash të përfunduara. Rregullimi i krevatit do të përforcojë faktin se gjërat e vogla kanë rëndësi në jetë. Nëse nuk arrini të kryeni siç duhet gjërat e vogla, nuk do t’i kryeni asnjëherë siç duhet gjërat e mëdha.

—PJESË NGA FJALIMI PËRSHËNDETËS I ADMIRAL McRAVEN NË UNIVERSITETIN E TEXAS-IT

Be the first to review “Rregulloni Krevatin – Admiral William H. McRaven”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu