Shtrydhese frutash DSP KJ3022

L8,000.00

In stock

Shtrydhëse frutash DSP KJ-3022 për ruajtjen e më shumë vitaminave dhe antioksidantëve me një rendiment të lartë. Ky shtrydhëse frutash e perimesh është bërë nga materiali çelik inox dhe gjithashtu ka në përbërjen e tij një gotë qelqi e cila mban lëngjet pasi vendosni në këtë shtrydhëse frutash tuaj të preferuar.
Me një shpejtësi të energjisë prej 150W, të Ulët dhe një tension prej 220-240V dhe një frekuencë prej 50 / 60Hz
Bërë nga materiali çelik - çelik inox
Ka një gotë qelqi
Përpunon të gjithë lëngun e frutave
Easyshtë e lehtë për tu pastruar dhe shumë praktike
Më shumë vitamina dhe vlera ushqyese
Me një motor të fuqishëm që konsumon jo më shumë se 150W
Madhësia kompakte dhe pesha e lehtë
Cilësi e garantuar

Compare
Categories: ,

Shtrydhëse frutash DSP KJ-3022 për ruajtjen e më shumë vitaminave dhe antioksidantëve me një rendiment të lartë. Ky shtrydhëse frutash e perimesh është bërë nga materiali çelik inox dhe gjithashtu ka në përbërjen e tij një gotë qelqi e cila mban lëngjet pasi vendosni në këtë shtrydhëse frutash tuaj të preferuar.
Me një shpejtësi të energjisë prej 150W, të Ulët dhe një tension prej 220-240V dhe një frekuencë prej 50 / 60Hz
Bërë nga materiali çelik – çelik inox
Ka një gotë qelqi
Përpunon të gjithë lëngun e frutave
Easyshtë e lehtë për tu pastruar dhe shumë praktike
Më shumë vitamina dhe vlera ushqyese
Me një motor të fuqishëm që konsumon jo më shumë se 150W
Madhësia kompakte dhe pesha e lehtë
Cilësi e garantuar

Be the first to review “Shtrydhese frutash DSP KJ3022”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu