20%

Discount

For Books Of March

Enter Prmotion Code

Sale2021

Solucion Per Pastrim

L490.00L990.00 (-51%)

In stock

Solucion Per Pastrim

E shikuat produktin me te ri tek ishpejti.al, Solucion Per Pastrim ideale dhe shume e mire per cdo shtepi. Nuk po hiqni dot yndyren ose njollat ne enet tuaja te gatimit, ishpejti sapo erdhi me zgjidhjen. Mjaft me mundime dhe lodhje te teperta. Mjafton vetem 2-3 shtypje te solucionit lereni 10 minuta me pas ferkojeni me nje lecke dhe shikoni magjine e pastrimit te ketij solucioni. Ideale per kuzhinen, tualetin, heqjen e vajit dhe ndryshkut mbi qeramike, xhama etj. Sasia e solucionit eshte 100ml dhe mos u shqetesoni per skadencen e tij sepse duron deri ne 36 muaj.
Kodi: #00092

Compare

L490.00L990.00 (-51%)

Përshkrim

Solucion Per Pastrim

E shikuat produktin me te ri tek ishpejti.al, Solucion Per Pastrim ideale dhe shume e mire per cdo shtepi. Nuk po hiqni dot yndyren ose njollat ne enet tuaja te gatimit, ishpejti sapo erdhi me zgjidhjen. Mjaft me mundime dhe lodhje te teperta. Mjafton vetem 2-3 shtypje te solucionit lereni 10 minuta me pas ferkojeni me nje lecke dhe shikoni magjine e pastrimit te ketij solucioni. Ideale per kuzhinen, tualetin, heqjen e vajit dhe ndryshkut mbi qeramike, xhama etj. Sasia e solucionit eshte 100ml dhe mos u shqetesoni per skadencen e tij sepse duron deri ne 36 muaj.
Kodi: #00092

Reviews (0)

Be the first to review “Solucion Per Pastrim”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu

Solucion Per Pastrim

Solucion Per Pastrim

L490.00L990.00 (-51%)

Add to Cart