20%

Discount

For Books Of March

Enter Prmotion Code

Sale2021

Tapete Me Dizenjo Te Ndryshme

L7,500.00L9,900.00 (-24%)

In stock

Tapete Me Dizenjo Te Ndryshme

1. Pëlhurë tapeti: Tapeti përbëhet nga tre shtresa pëlhure, shtresa sipërfaqësore e shtyllave të shkurtra të printuara dhe të lyera, në shtresën e mesme pëlhurë jo e endur, dhe shtresa e poshtme është plotësisht e vendosur nga fundi që nuk rrëshqet.

2. Trashësia e tapetit: Dizajni i pëlhurës me tre shtresa i bën qilimat tanë më të trashë se qilimat e tjerë, të butë dhe jo të rrëshqitshëm, jetëgjatë dhe jo të lehtë për t’u deformuar.

3. Tapeti nuk ka erë të veçantë: pëlhura e butë e tapetit mund të përdoret për të luajtur foshnjat në tapet.

4. Lehtë për t’u kujdesur: Dizajni i shkurtër i grumbullit i bën qilimat tanë të lehtë për t’u kujdesur dhe pluhuri nuk është i lehtë të ngecë në grumbull. Duhet vetëm të pastrohet me fshesë me korrent ose të pastrohet rregullisht.

5. Cilësia e tapetit: Tapetet tanë janë të cilësisë më të mirë se qilimat e zakonshëm, me trashësi më të trashë, pëlhurë të mirë, të butë dhe miqësore me lëkurën, të lehtë për t’u kujdesur, pa erë të veçantë, pa dëmtim të trupit të njeriut dhe të lartë -Qilimet cilësore rrojnë më gjatë!

Permasat: 230×300 cm

Compare

L7,500.00L9,900.00 (-24%)

Përshkrim

Tapete Me Dizenjo Te Ndryshme

1. Pëlhurë tapeti: Tapeti përbëhet nga tre shtresa pëlhure, shtresa sipërfaqësore e shtyllave të shkurtra të printuara dhe të lyera, në shtresën e mesme pëlhurë jo e endur, dhe shtresa e poshtme është plotësisht e vendosur nga fundi që nuk rrëshqet.

2. Trashësia e tapetit: Dizajni i pëlhurës me tre shtresa i bën qilimat tanë më të trashë se qilimat e tjerë, të butë dhe jo të rrëshqitshëm, jetëgjatë dhe jo të lehtë për t’u deformuar.

3. Tapeti nuk ka erë të veçantë: pëlhura e butë e tapetit mund të përdoret për të luajtur foshnjat në tapet.

4. Lehtë për t’u kujdesur: Dizajni i shkurtër i grumbullit i bën qilimat tanë të lehtë për t’u kujdesur dhe pluhuri nuk është i lehtë të ngecë në grumbull. Duhet vetëm të pastrohet me fshesë me korrent ose të pastrohet rregullisht.

5. Cilësia e tapetit: Tapetet tanë janë të cilësisë më të mirë se qilimat e zakonshëm, me trashësi më të trashë, pëlhurë të mirë, të butë dhe miqësore me lëkurën, të lehtë për t’u kujdesur, pa erë të veçantë, pa dëmtim të trupit të njeriut dhe të lartë -Qilimet cilësore rrojnë më gjatë!

Permasat: 230×300 cm

Reviews (0)

Be the first to review “Tapete Me Dizenjo Te Ndryshme”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu

Tapete Me Dizenjo Te Ndryshme

Tapete Me Dizenjo Te Ndryshme

L7,500.00L9,900.00 (-24%)

Add to Cart