AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

TASI I KOKOSHKAVE

$ 7.57$ 15.13 (-50%)

In stock

Tasi i kokoshkave është pajisa me e re e ideuar për një përdorim shtëpiak.

Ky produkt, tasi i kokoshkave, ka një dizajn ergonomik, i prodhuar nga silikioni i ushqimit, rezistent në temperaturë shumë të lartë (deri në 230 gradë celsius).

Silikoni i gradës së ushqimit është një material jo toksik që nuk përmban asnjë mbushës apo nënprodukt kimik.

Kjo pajisje është shumë e sigurt për t’u përdorur me ushqimin.

Shumë e thjeshtë, vendoset në mikrovalë dhe me ajër të nxehtë i bën kokoshkat në më pak se 3 minuta.

Kokoshkat bëhen me zero përqindje yndyrë, të freskëta dhe shumë të shijshme.

Materiali është lehtësisht i pastrueshëm dhe mbi të gjitha shumë i sigurt për shëndetin e familjes suaj.

Kodi: #0093

Tasi i kokoshkave është pajisa me e re e ideuar për një përdorim shtëpiak.

Ky produkt, tasi i kokoshkave, ka një dizajn ergonomik, i prodhuar nga silikioni i ushqimit, rezistent në temperaturë shumë të lartë (deri në 230 gradë celsius).

Silikoni i gradës së ushqimit është një material jo toksik që nuk përmban asnjë mbushës apo nënprodukt kimik.

Kjo pajisje është shumë e sigurt për t’u përdorur me ushqimin.

Shumë e thjeshtë, vendoset në mikrovalë dhe me ajër të nxehtë i bën kokoshkat në më pak se 3 minuta.

Kokoshkat bëhen me zero përqindje yndyrë, të freskëta dhe shumë të shijshme.

Materiali është lehtësisht i pastrueshëm dhe mbi të gjitha shumë i sigurt për shëndetin e familjes suaj.

Kodi: #0093

Be the first to review “TASI I KOKOSHKAVE”

Your email address will not be published.

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu