UTOPIA PËR REALISTËT: Si mund të ndërtojmë botën ideale Rutger Bregman

L1,500.00

In stock

Compare
SKU: 681 Category: Tags: ,

“Ky libër është i jashtëzakonshëm. Të gjithë duhet ta lexojnë. Bregman na tregon se deri më tani e kemi parë botën në mënyrë të gabuar. Duke e parë atë ashtu siç duhet, ne papritur zbulojmë rrugë të reja themeltare të cilat na çojnë përpara. Nëse arrijmë të bindim sa më shumë njerëz që ta lexojnë këtë libër, bota do nisë të bëhet më e mirë”.

Richard Wilkinson, bashkautor i librit “Niveli shpirtëror: Përse shoqëritë e barabarta pothuajse gjithmonë funksionojnë më mirë”

“Nëse energjia, entuziazmi dhe aforizmi do ta bënin botën më të mirë, atëherë libri i Rutger Bregman-it do t’ia arrinte… Një libër i mirë dhe tronditës për t’u lexuar”.

The Independent

Be the first to review “UTOPIA PËR REALISTËT: Si mund të ndërtojmë botën ideale Rutger Bregman”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu