AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

VARËSE FSHESASH

$ 2.11$ 5.28 (-60%)

In stock

Varëse fshesash, një artikull i krijuar për të përmirësuar mjedisin përreth, larg rrëmujës dhe objekteve të grumbulluara.

Ajo shërben për fshesat, furçat apo objekte të ndryshme të tualetit, kuzhinës, garazhit, kopshtit etj.

Kjo varëse fshesash është shumë praktike nuk ka nevojë për shpime në mur për t’u instaluar, ajo vendoset në disa sekonda duke u ngjitur.

Mbajtësja mund të çmontohet dhe ripërdoret.

E përshtatshme për t’u ngjitur në sipërfaqe prej druri, plastike, pllaka qeramike, metali, qelqi etj.

Ky dizajn i veçantë lejon që çdo send, që ka dorezë, të fiksohet lehtësisht, duke i mbajtur larg tokës.

Kodi: #00163

 

Varëse fshesash, një artikull i krijuar për të përmirësuar mjedisin përreth, larg rrëmujës dhe objekteve të grumbulluara.

Ajo shërben për fshesat, furçat apo objekte të ndryshme të tualetit, kuzhinës, garazhit, kopshtit etj.

Kjo varëse fshesash është shumë praktike nuk ka nevojë për shpime në mur për t’u instaluar, ajo vendoset në disa sekonda duke u ngjitur.

Mbajtësja mund të çmontohet dhe ripërdoret.

E përshtatshme për t’u ngjitur në sipërfaqe prej druri, plastike, pllaka qeramike, metali, qelqi etj.

Ky dizajn i veçantë lejon që çdo send, që ka dorezë, të fiksohet lehtësisht, duke i mbajtur larg tokës.

Kodi: #00163

1 cope 200 leke

Be the first to review “VARËSE FSHESASH”

Your email address will not be published.

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu