20%

Discount

For Books Of March

Enter Prmotion Code

Sale2021

Varese Kendore Multifunkionale

L350.00L950.00 (-63%)

In stock

Varese Kendore Multifunkionale

E pate produktin me te ri tek ishpejti, Varese Kendore Multifunkionale ideale per cdo shtepi, lokale madje edhe restorante. Mund ta perdorni per gjithcka, per mjetet e kuzhines, peshqirat, celesat, pse jo edhe per bluze ose kemisha. Me material plastik PP jo te demshem per shendetin. Dimensionet e produktit jane 36 x 6 cm. Ngjyrat ne gjendje jane mente,gri ,blu dhe roze.
Kodi: #00014

Compare

L350.00L950.00 (-63%)

Përshkrim

Varese Kendore Multifunkionale

E pate produktin me te ri tek ishpejti, Varese Kendore Multifunkionale ideale per cdo shtepi, lokale madje edhe restorante. Mund ta perdorni per gjithcka, per mjetet e kuzhines, peshqirat, celesat, pse jo edhe per bluze ose kemisha. Me material plastik PP jo te demshem per shendetin. Dimensionet e produktit jane 36 x 6 cm. Ngjyrat ne gjendje jane mente,gri ,blu dhe roze.
Kodi: #00014

Reviews (0)

Be the first to review “Varese Kendore Multifunkionale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu

Varese Kendore Multifunkionale

Varese Kendore Multifunkionale

L350.00L950.00 (-63%)

Add to Cart