AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

PROSHUTË ME GLAZURË SOJE DHE ANANASI

PROSHUTË ME GLAZURË SOJE DHE ANANASI

PROSHUTË ME GLAZURË SOJE DHE ANANASI
Përbërësit:
• 1⁄2 filxhan ananas i shtypur në shurup Dole®
• 1⁄4 paket sheqer kafe i errët
• filxhan salcë soje e lehtë
• 1 lugë mustardë Dijon
• 1 Proshutë dru qershie HORMEL® CURE 81®
Udhëzimet:
Në një tenxhere të vogël, ngrohni ananasin dhe përbërësit e mbetur për 3 minuta.
Gatuani proshutën sipas udhëzimeve të paketës, duke e njomur çdo 30 minuta me përzierjen e ananasit.

Related Posts

Main Menu