SANDUIÇ KUBAN I PJEKUR NË SKARË
Përbërësit:
• 1 (8-ounce) bukë kubane
• 1⁄4 filxhan mustardë
• 6 deri në 8 turshi
• 11⁄2 gota mish derri të grirë me dorë
• 6 feta proshutë e tymosur me sheqer kaf në dru arre NATURAL CHOICE®
• 8 feta djathë zviceran
• 2 lugë gjalpë, i butë Udhëzimet:
Ngrohni skarën me qymyr ose gaz në 350 ° F deri në 400 ° F 30 minuta para se të bëni sanduiçin. Mbështilleni dyherë një tullë me alumin dhe vendoseni në skarë që të nxehet.
Prisni skajet e bukës. Pritini bukën përgjysmë horizontalisht. Përhapeni mustardën në anën e prerë të fundit të bukës. Mbuloni mustardën me një shtresë turshi. Sipër i vëmë mish derri, feta proshute dhe djathë. E mbulojmë me bukë. Lyejeni jashtë bukës me gjalpë. Vendoseni në skarë. Vendoseni tullën e nxehur të mbuluar me alumin sipër sanduiçit për ta mbajtur poshtë. Gatuani 3 deri në 4 minuta. Kthejeni sanduiçin, mbulojeni me tulla dhe gatuajeni 2 deri në 3 minuta më gjatë ose derisa djathi të jetë shkrirë. Hiqeni sanduiçin nga skara dhe lëreni të pushojë 1 deri në 2 minuta. Pritini sanduiç në kënd për të shërbyer. Shërbejeni me patate të skuqura. Shërben 2.
PROSHUTË E LYER ME QERSHI DHE SHEQER KAF
PROSHUTË E LYER ME QERSHI DHE SHEQER KAF Per 10-12 persona Përbërësit: • 1 1⁄2 filxhanw komposto qershie • 1⁄4 filxhan sheqer kaf • 2