AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

SANDWICH SKARE ME HUDHËR DHE ERËZA

SANDWICH SKARE ME HUDHËR DHE ERËZA

SANDWICH SKARE ME HUDHËR DHE ERËZA
Përbërësit:
• 6 lugë gjalpë, ndarë
• 2 feta bukë thekre
• 8 lugë gjalpë kungulli
• 2 feta djathë të tymosur Provolone
• 1⁄4 filxhan qepë të kuqe të prerë hollë, nëse dëshironi
• 1⁄2 filxhanë rukola të njomë
• 2 feta proshutë gjeldeti e tymosur në dru molle me hudhra dhe erëza NATURAL CHOICE®
Udhëzimet:
Ngrohni skarën në 300 ° F. Lyeni njërën anë të secilës fetë bukë me gjalpë. Kthejeni fetat e bukës. Lyeni gjalpë kungulli çdo fetë buke. Shtroni 1 fetë djathë, qepë, rukola, gjeldeti dhe 1 fetë djathë në një fetë bukë. Vendoseni fetë e mbetur të bukës mbi djathë, me anën e gjalpit të kungullit nga poshtë.
Në tiganin e rëndë mbi nxehtësinë mesatare, shkrini 3 lugë gjalpë. Vendosni sanduiçin në tigan. Mbuloni dhe gatuajeni 70 sekonda. Zbulojeni, ktheni sanduiçin, mbulojeni dhe gatuani 70 sekonda të tjera ose derisa buka të bëhet ngjyrë kafe e artë dhe djathi të shkrihet. Shërben 1.

Related Posts

Main Menu