AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

Si te besh fshesen te pastroje me mire!

Ja si te besh fshesen te pastroje me mire me keto 4 truke mjaft efektive qe do te lehtesojne procesin e pastrimit per cdo amvise!

Përdor një krehër me dhëmbë të gjerë për të pastruar fshesën.

Kush prej nesh e ka pasur teper te veshtire per të nxjerrë copezat kokëfortë të pluhurit nga fijet e fshesës? Thjesht përdorni kreherin për të pastruar qimet e forta nderkohe qe rri siper nje koshi plehrash. Ne fillim, drejtojini qimet nëpër krehër dhe pluhurat do të bien menjëherë.

Shto llastik tek doreza.

Eshte e pamundur ta varesh nga doreza fshesen, prandaj ben mire ti shtosh llastik. Do jete me e thjeshte per ta varur dhe organizuar ambjentin ku mban fshesen dhe produktet e tjera te pastrimit te shtepise.

Perdor ngjitese per te marre papastertite me kaci.

E ke parasysh ate shtresen e fundit te papastertive qe duhet te marresh me kaci dhe eshte e pamundur? Duke i ngjitur skoc ne cep te kacise dhe dyshemese, mund te zvogelohet hapesira midis duke e bere me te thjeshte mbledhjen. Madje me ngjitesen mund te kapesh edhe ato grimca te vogla qe nuk arrite ti kapje dot me pare.

Kaloje fshesen ne uje

Perpara se te fillosh te fshish, kaloje fshesen ne uje per ta lagur paksa, ne menyre qe edhe grimcat me te vogla te papastertise te ngjiten tek fshesa e lagur dhe te mos perhapen neper shtepi.

Related Posts

Main Menu