AlbanianEnglish
AlbanianEnglish
Previous slide
Next slide
BASIC
Muaj
2.99$
10% ULJE
Ky plan eshte per te gjithe klientet e rinj qe sapo jane njohur me kompanine tone.
Abonohu Tani
GOLD
Muaj
3.99$
10 % ULJE, Transporti 100 LEKE
Ky plan eshte per klientet qe preferojne te jene perditesuar per ofertat tona.
Abonohu Tani
PREMIUM
Muaj
5.99$
ULJE 15%, Transporti FALAS , Ofertat e FUNDIT dhe Produktet e REJA
Ky plan eshte per klientet qe jane aktive dhe porosisin cdo dite tek ne.
Abonohu Tani

Main Menu