AlbanianEnglish
AlbanianEnglish

FILETO DERRI ME ERËZA DHE PURE PATATESH

FILETO DERRI ME ERËZA DHE PURE PATATESH

FILETO DERRI ME ERËZA DHE PURE PATATESH
Për 6 persona
Koha e përgatitjes 15 min Koha totale 55 minuta
Përbërësit:
• 1 (1.5-ounce) fileto e tharë me erëza HORMEL® ALËAYS TENDER®
• 1 enë (20-ounce) pure patatesh HORMEL®
• 1 (12-ounce) kavanoz lëng mish derri
• 1⁄4 filxhan gjethe majdanoz të freskët të grirë
• 2 lugë çaji gjethe rozmarine të freskëta të grira
• 2 lugë çaji gjethe trumze të freskëta të grirë
Udhëzimet:
1. Gatuani mishin e derrit sipas udhëzimeve të paketës. Lëreni të qëndrojë 10 minuta dhe prijeni në feta.
2. Ngrohni patatet sipas udhëzimeve të paketës.
3. Në një tenxhere të vogël, ngrohni lëngun mbi nxehtësinë mesatare. Përziejini me
barishte dhe gatuajini për 2 deri në 3 minuta ose derisa të ketë aromë; kullojeni
përmes një sitë të hollë rrjetë teli.
4. Hidhini patatet në pjatën e servirjes. Sipër vini fetat e derri.

Related Posts

Main Menu