20%

Discount

For Books Of March

Enter Prmotion Code

Sale2021

 • Paisje Per Prerjen e Shalqirit

  Perjudha e shalqirit erdhi, po ashtu ishpejti me produkte te reja.

  Paisje Per Prerjen e Shalqirit, praktike dhe me nje super dizenjim.

  Me permasa 40x28cm.

  E perbere me material te forte celiku qe nuk ndryshket.

  Me dy mbajtese per ta prere sa me lehte shalqirin.

  Me 12 thika te mprehta.

  Dhe mund te perdoret edhe per pjeper, ananas dhe per shume fruta te tjera.

  Me doreza qe nuk rreshkasin, per pergatitje te shpejte dhe te sigurte.

  ShikoBli Tani

Main Menu