fbpx

Instant Cooling Towel

L990.00

In stock

Keni filluar vrapin te Liqeni, jeni shofer që lëvizni gjithë ditën dhe ju duhet një peshqire në qafë për të eleminuar djersën po njëkohësisht dhe vapën. ⠀

Peshqiri me Microfiber është I jashtëzakonshëm pasi ka veti të rri i ftohtë dhe mund ts mbash gjatë gjithë kohën të tillë vetëm duke e larë në uji me akull të ftohte.⠀
Material mikrofiber.
Deshironi te dini sekretin e ketij peshqiri, aq me shume ta lagni me uje te ftohte aq me shume do te qendroje i fresket.
Praktike dhe shume efektive ne perdorim.
Cfare po pret, beje tenden tani. Vera sapo filloi.

Compare

Keni filluar vrapin te Liqeni, jeni shofer që lëvizni gjithë ditën dhe ju duhet një peshqire në qafë për të eleminuar djersën po njëkohësisht dhe vapën. ⠀

Peshqiri me Microfiber është I jashtëzakonshëm pasi ka veti të rri i ftohtë dhe mund ts mbash gjatë gjithë kohën të tillë vetëm duke e larë në uji me akull të ftohte.⠀
Material mikrofiber.
Deshironi te dini sekretin e ketij peshqiri, aq me shume ta lagni me uje te ftohte aq me shume do te qendroje i fresket.
Praktike dhe shume efektive ne perdorim.
Cfare po pret, beje tenden tani. Vera sapo filloi.

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    Instagram did not return a 200.

Main Menu