20%

Discount

For Books Of March

Enter Prmotion Code

Sale2021

Kullonjese Dhe Tas me Dizenjo

L990.00L1,980.00 (-50%)

In stock

Kullonjese Dhe Tas me Dizenjo

E shikuat produktin me cool qe erdhi tek ishpejti.al, Kullonjese Dhe Tas me Dizenjo thjeshte super. Mund te mbani gjithcka fruta, perime, fruta te thata etj. Me ngjyre blu ne te verdhe ideale me cdo shtepi. Material i forte dhe shume rezistent PP-ABS. Dimensionet e produktit jane 11 x 23.5 x 32.8 cm. Dizenjo shume e vecante ne forme ananasi.

Compare

L990.00L1,980.00 (-50%)

Përshkrim

Kullonjese Dhe Tas me Dizenjo

E shikuat produktin me cool qe erdhi tek ishpejti.al, Kullonjese Dhe Tas me Dizenjo thjeshte super. Mund te mbani gjithcka fruta, perime, fruta te thata etj. Me ngjyre blu ne te verdhe ideale me cdo shtepi. Material i forte dhe shume rezistent PP-ABS. Dimensionet e produktit jane 11 x 23.5 x 32.8 cm. Dizenjo shume e vecante ne forme ananasi.

Reviews (0)

Be the first to review “Kullonjese Dhe Tas me Dizenjo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shihni postimet e Instagram-it

    No access token

Main Menu

Kullonjese Dhe Tas me Dizenjo

Kullonjese Dhe Tas me Dizenjo

L990.00L1,980.00 (-50%)

Add to Cart